David Thewlis heeft geen idee hoe hij eruit gaat zien in 'Avatar 2': 'Ik ben een blauw ding'

David Thewlis heeft geen idee hoe hij eruit gaat zien in 'Avatar 2': 'Ik ben een blauw ding'
2 juni 2020 om 15:01

De Britse acteur David Thewlis, bekend van zijn rol in Wonder Woman (2017), als Remus Lupin in de Harry Potter-films en V.M. Varga in Fargo (2014– ) (zie afbeelding) heeft enige moeite met de opnames voor Avatar 2 (2021). Hij heeft namelijk geen idee hoe hij er in het eindresultaat uit zal zien door het grote inlevingsvermogen dat nodig is bij de opnames van de film.

Ook heerst er veel geheimhouding rond het project van James Cameron en mogen daardoor zelfs de acteurs niet alle details weten over het plot en de looks van de personages. Als Thewlis in een interview aan GamesRadar iets over zijn rol in het vervolg probeert te vertellen, gaat dat niet heel soepel:

Ik heb geen idee hoe mijn scènes eruit zullen zien want we filmen nu met 16 man in de ruimte referentieshots zodat James Cameron een idee van het geheel krijgt. Wat er nu gefilmd wordt zal niemand ooit te zien krijgen. Waar het echt om draait zijn de vele sensoren waar uiteindelijk alles met CGI overheen geplaatst wordt. Er zijn er zo'n 200 van die allemaal hun eigen ding doen.

Wat Thewlis wél weet, is dat hij een Na'vi speelt, of wat hij "een blauw ding" noemt. De acteur kijkt hoe dan ook uit naar het eindproduct:

Ik ben echt geboeid naar wat ze ervan zullen maken, ook omdat ze elk personage er enigszins als de acteurs zelf uit gaan laten zien. Het is geweldig!

De opnames van Avatar 2 zijn inmiddels weer hervat. De release staat gepland voor december 2021.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Fargo' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities FilmsAvatar 2 (2021)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten