Carole Baskin neemt dierentuin Joe Exotic over

Carole Baskin neemt dierentuin Joe Exotic over
2 juni 2020 om 12:43
2 juni 2020 om 12:54

De bizarre taferelen tussen Joe Exotic en Carole Baskin blijven escaleren. De aartsrivalen uit de Netflix-docureeks Tiger King (2020) verschijnen wederom in het nieuws nu Baskin eigenaar is geworden van de dierentuin van Joe Exotic.

In de serie zagen we hoe Baskin de excentrieke Joe aanklaagde voor het onterecht gebruiken van de naam Big Cat Rescue Entertainment. De rechter besloot toen dat Joe Exotic zijn vijand 1 miljoen dollar verschuldigd was voor het gebruiken van haar logo's en naam. Deze som heeft hij de dierenliefhebber echter nooit betaald. Daarom oordeelt het gerecht nu dat Baskin zijn dierentuin mag hebben.

Joe Exotic probeerde de dierentuin nog uit haar handen te houden door het eigendomsrecht aan zijn moeder te geven, maar dit mocht niet baten. Momenteel is Jeff Lowe eigenaar van het G.W. Exotic Animal Memorial Park, hoe de dierentuin van Joe nu heet. Lowe heeft na de uitspraak van de rechter 120 dagen om het park te verlaten en alle dieren van het land te halen. De tijgers zullen naar alle waarschijnlijkheid overgeplaatst worden naar de nieuwe dierentuin die Lowe aan het bouwen is.

Joe Exotic zit momenteel een gevangenisstraf uit voor het inhuren van een huurmoordenaar.

De langlopende saga tussen Baskin en Exotic werd een wereldfenomeen door de Tiger King-serie. Inmiddels liggen er meerdere plannen in het verschiet voor series en films over het unieke duo. Zo zal Nicolas Cage in de huid kruipen van Joe Exotic in een serie die gemaakt wordt door de Amerikaanse zender CBS.

Tiger King (2020)
7.6
Deze docuserie werpt een licht op fokprogramma's voor grote katachtigen in een bizarre onderwereld vol excentriekelingen die te gek zijn om te geloven.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Tiger King' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Series Video on demand NetflixTiger King (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten