'Riverdale'-spinoff na 1 seizoen gecanceld

'Riverdale'-spinoff na 1 seizoen gecanceld
3 juli 2020 om 11:56

De spin-off van de populaire serie Riverdale (2017– ) is helaas niet zo'n succes als het origineel. Zender CW cancelt Katy Keene (2020– ) al na 1 seizoen.

In de serie speelde Lucy Hale de hoofdrol als Katy Keene. De jonge vrouw en haar vrienden hebben allemaal moeite om hogerop te klimmen in het drukke New York. Katy droomt van een baan als mode-ontwerper met eigen jurken die in de etalages van Lacy's hangen.

Bekijk hier de trailer van Katy Keene:

De serie was dan wel niet in Nederland te zien, Riverdale is hier nog steeds een grote hit. Het verlengen van de spin-off hing deels af van de kijkcijfers op de nieuwe streamingdienst HBO Max. Deze vielen dusdanig tegen dat de zender besloten heeft de stekker eruit te trekken.

Katy Keene is daarmee dit seizoen de enige gecancelde serie van de zender. Maker Greg Berlanti heeft niet zijn beste week, zo werd ook bekend dat zijn serie The Brides niet wordt opgepakt door de zender ABC.

Alle vier de seizoenen van Riverdale zijn nu op Netflix te zien. Seizoen 5 van de serie is inmiddels al aangekondigd, helaas is er nog niet bekend wanneer deze te zien zal zijn. In maart moesten de opnames van de serie worden stilgelegd vanwege het coronavirus.

Katy Keene (2020– )
6.1
Een groep aspirant-artiesten die in New York City wonen, proberen hun dromen waar te maken.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Katy Keene' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

SeriesRiverdale (2017– )Katy Keene (2020– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten