Michelle Pfeiffer bevestigt rol in 'Ant-Man 3' en onthult details over de opnames

Michelle Pfeiffer bevestigt rol in 'Ant-Man 3' en onthult details over de opnames
9 december 2020 om 09:03

Michelle Pfeiffer bevestigt in een interview tijdens de podcast Ladies First with Laura Brown dat ze wederom in de huid kruipt van Janet Van Dyne in het Marvel-vervolg Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2022). De opnames starten in de lente van 2021, zo onthult de actrice.

Dat we meer gaan zien van Van Dyne is niet geheel verrassend. In Ant-Man and the Wasp (2018) had Pfeiffer namelijk maar een kleine rol doordat ze vastzat in het Quantum Realm. Pas richting het einde van de film werd ze hieruit gered. Haar personage zal zich daardoor pas echt ontwikkelen in Ant-Man 3.

Ze werd voor het laatst gezien toen ze aanwezig was op de begrafenis van Tony Stark (Robert Downey Jr.) in Avengers: Endgame (2019). Die cameo vertelde eigenlijk al zeker dat we meer van haar te zien krijgen in de volgende film(s).

Ant-Man 3 wordt wederom geregisseerd door Peyton Reed. Ook keren Paul Rudd, Evangeline Lilly en Michael Douglas terug. Daarnaast is Jonathan Majors gecast. Het gerucht gaat dat hij de tijdreizende superschurk Kang the Conqueror speelt. Dit is nog niet officieel bevestigd.

Doordat de opnames in de lente van 2021 beginnen, lijkt het erop dat Marvel nog op schema ligt. Een release in 2022 klinkt daardoor nog steeds aannemelijk. Marvel is momenteel bezig met de opnames van Spider-Man: No Way Home (2021) − waarvan onlangs is bevestigd dat Alfred Molina terugkeert als Doctor Octopus − en met de opnames van Hawkeye (2021) en Ms. Marvel (2021). De eerste setfoto's van Marvel-serie Hawkeye zijn inmiddels uitgekomen.

Beeld: Still 'Ant-Man and the Wasp' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsAnt-Man and the Wasp: Quantumania (2022)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws