Nieuwe sciencefictionserie 'Tales from the Loop' nu te zien op Amazon Prime Video

Nieuwe sciencefictionserie 'Tales from the Loop' nu te zien op Amazon Prime Video
3 april 2020 om 11:56

Amazon brengt vandaag de sciencefictionserie Tales from the Loop (2020) uit op streamingplatform Amazon Prime Video. De anthologieserie is gemaakt en geschreven door Nathaniel Halpern.

De serie Tales from the Loop komt van uitvoerend producent Matt Reeves en is gebaseerd op kunst van de Zweedse kunstenaar Simon Stålenhag, waardoor het een fascinerend geheel is. Afleveringen zijn geregisseerd door toptalent als Mark Romanek, Andrew Stanton en Charlie McDowell. De sterren uit de serie zijn onder anderen Rebecca Hall, Paul Schneider, Daniel Zolghadri, Duncan Joiner en Jonathan Pryce.

Tales from the Loop (2020)
7.5
Het verhaal van de stad en de mensen die boven "The Loop" leven, een machine die is gebouwd om de mysteries van het universum te ontsluiten en te onderzoeken waardoor dingen mogelijk worden die voorheen alleen maar naar sciencefiction werden verbannen.

Tales from the Loop is een anthologieserie, wat betekent dat elke aflevering een zelfstandig verhaal bevat. De serie speelt zich af in een kleine stad waar een hele grote machine staat, 'The Loop' genaamd, waarvan het exacte doel onduidelijk is, behalve dat de machine gemaakt is om de mysteries van het universum te ontrafelen en te verkennen.

De serie volgt verschillende mensen uit het kleine stadje, waaronder Abby Ryder Fortson als jong meisje wiens moeder wordt vermist, Pryce en Jane Alexander als getrouwd stel, en Ato Essandoh als een verveelde en liefdeloze functionaris wiens leven plotseling een wending neemt in het surreële. Bekijk hier de trailer van de serie:

Alle acht afleveringen van seizoen 1 van Tales from the Loop zijn nu te zien op Amazon Prime Video. Bekijk al het nieuwe aanbod dat op Netflix te zien is via: Nieuw op Amazon Prime Video. Of bekijk de beste series via: Beste series op Amazon Prime Video.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Amazon Prime Video

Meer over:

Video on demand Series Amazon Prime VideoTales from the Loop (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten