Nieuw op Netflix: de 5 beste series van deze week

Nieuw op Netflix: de 5 beste series van deze week
4 april 2020 om 08:55

Week 14 komt alweer ten einde en dat betekent dat we de balans op kunnen maken voor Netflix. We lichten hieronder de beste series uit die deze week nieuw op Netflix zijn uitgebracht of waarvan nieuwe afleveringen zijn verschenen.

In sommige gevallen gaat het in de lijst om één of meer nieuwe afleveringen van een serie en in andere gevallen gaat het om één of meer nieuw toegevoegde seizoenen. Bij elke uitgelichte serie staat vermeld welke afleveringen en/of seizoenen deze week op Netflix zijn toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.7
  Kijk op Netflix • Voor Saul Goodman en Walter White ('Breaking Bad') elkaar ontmoetten, was Jimmy McGill (Bob Odenkirk) een arme advocaat.
 2. 8.5
  Kijk op Netflix • Jeff Winger (Joel McHale) is een geschorste advocaat die terug naar de collegezalen moet om weer een geldig diploma te halen.
 3. 8.4
  Kijk op Netflix • In 'La casa de papel' (Money Heist) sluiten acht dieven zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje.
 4. 8.2
  Kijk op Netflix • 'Sunderland Till I Die' documenteert de evenementen rond de Engelse voetbalclub Sunderland A.F.C. tijdens hun rampzalige seizoen 2017-2018 toen ze degradeerden naar de EFL League One.
 5. 7.8
  Kijk op Netflix • 'Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir' volgt de heroïsche avonturen van Marinette en Adrien die transformeren in Ladybug en Cat Noir en op pad gaan om akuma's te vangen, wezens die verantwoordelijk zijn voor het veranderen van de mensen in Parijs in schurken.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Series Video on demand Netflix

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten