Dit zijn de 5 beste nieuwe films van deze week op Videoland

Dit zijn de 5 beste nieuwe films van deze week op Videoland
4 april 2020 om 15:29

Het is weekend en dat betekent dat we terugkijken naar wat deze week voor Videoland heeft gebracht. In de lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Videoland zijn verschenen.

De lijst bestaat uit heruitgebrachte films op het platform, maar ook uit nieuwe films die nog nooit eerder op Videoland te zien zijn geweest. Al het nieuwe aanbod op Videoland vind je via: Nieuw op Videoland. Of bekijk de beste films via: Beste films op Videoland.

 1. 7.1
  Kijk op Videoland • Een experiment om de opwarming van de aarde te stoppen is uitgelopen op een dodelijke mislukking. Een nieuwe IJstijd is aangebroken.
 2. 7.1
  Kijk op Videoland • Claus von Stauffenberg (Tom Cruise) staat dichtbij Hitler en is een dienaar in diens Derde rijk. Maar Stauffenberg walgt van de misdaden van de nazi-regering.
 3. 6.6
  Kijk op Videoland • Dr. Wolfgang Dittus vertrok in 1968 naar Sri Lanka om ceylonkroonapen te bestuderen. De apen boeiden hem zodanig dat hij nooit meer is weggegaan.
 4. 6.5
  Kijk op Videoland • Nick is een jonge surfer wiens droom werkelijkheid wordt wanneer hij zijn broer gaat bezoeken in Colombia. Tegen de idyllische achtergrond van blauwe lagunes en witte stranden wordt hij stapelverliefd op de mooie Colombiaanse Maria.
 5. 6.4
  Kijk op Videoland • Wanneer het autobedrijf van Tobey Marshall failliet dreigt te gaan, besluit hij in zee te gaan met de ex-NASCAR racer Dino Brewster.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Films Video on demand Videoland

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten