HBO stelt dramaserie 'The Third Day' met Jude Law uit maar brengt ook nieuwe teaser uit

HBO stelt dramaserie 'The Third Day' met Jude Law uit maar brengt ook nieuwe teaser uit
5 april 2020 om 09:40

Dramaserie The Third Day (2020) van HBO met Jude Law en Naomie Harris is de laatste productie die door de huidige crisis is uitgesteld. Postproductie voor de serie werd beïnvloed door een algehele productiestop. Het betaalkabeltelevisienetwerk bracht tegelijkertijd wel een teaser uit. De miniserie moet nu ergens in de herfst uit gaan komen.

De zesdelige miniserie, die gemaakt wordt door Dennis Kelly en Felix Barrett, was oorspronkelijk gepland voor een release op maandag 11 mei. Naast Law en Harris zijn onder anderen Katherine Waterston, Emily Watson en Paddy Considine in de productie te zien.

De serie vertelt drie opzichzelfstaande maar onderling verbonden verhalen. Twee van de verhalen zullen deel uitmaken van de zes afleveringen van de serie, terwijl een derde zal plaatsvinden in het Verenigd Koninkrijk als een innovatief live-evenement.

The Third Day (2020)
De dunne lijn tussen realiteit en fantasie vervaagt voor een man (Jude Law) die een mysterieus eiland voor de Britse kust bezoekt...

Het eerste deel is 'Summer', geschreven door Dennis Kelly en geregisseerd door Marc Munden. In drie afleveringen volgt 'Summer' het verhaal van Sam (Law), een man die wordt aangetrokken door een mysterieus eiland voor de Britse kust waar hij een groep eilandbewoners tegenkomt die hun tradities koste wat het kost willen behouden.

Na 'Summer' krijgen de kijkers de kans om deel uit te maken van de wereld van de The Third Day tijdens een groots, meeslepend theaterspektakel. Het publiek zal het verhaal dan live beleven. De plaatsen zullen beperkt zijn, maar het publiek kan de gebeurtenissen ook online kan volgen.

Na dit evenement wordt The Third Day afgesloten met 'Winter' die de laatste drie afleveringen beslaat. Geschreven door Kit de Waal, Dean O'Loughlin en Dennis Kelly en geregisseerd door Philippa Lowthorpe, volgt het Helen (Harris), een wilskrachtige buitenstaander die naar het eiland komt op zoek naar antwoorden. Bekijk hieronder de teaser:

The Third Day is een coproductie tussen HBO en Sky. Het is het eerste originele drama dat wordt geproduceerd door het nieuwe productiehuis van Sky, Sky Studios, in samenwerking met Plan B Entertainment en Punchdrunk International.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still uit 'The Third Day' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video's Series HBOThe Third Day (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten