Disneyfilm 'Artemis Fowl' komt exclusief naar Disney+

Disneyfilm 'Artemis Fowl' komt exclusief naar Disney+
4 april 2020 om 14:23

Disney zal zijn aankomende adapatatie van de Artemis Fowl-boeken niet in in de bioscoop uit gaan brengen. In plaats daarvan zal Artemis Fowl (2020) exclusief op streamingplatform Disney+ uitgebracht gaan worden.

De film die geregisseerd wordt door Kenneth Branagh had een relasedatum staan van 27 mei, maar deze datum is dus nu geschrapt. Bioscoopreleases worden uitgesteld en soms zelfs geschrapt omdat de bioscopen gesloten blijven tijdens de coronaviruspandemie.

Het is onduidelijk wanneer de film op Disney+ beschikbaar zal komen, maar het lijkt erop dat de film ergens deze zomer op het platform moet gaan verschijnen.

Artemis Fowl (2020)
Artemis Fowl is een 12-jarig genie, afkomstig uit een lange lijn van criminele meesterbreinen. Hij belandt in een strijd van kracht en sluwheid tegen een machtig, verborgen ras van feeën die mogelijk achter de verdwijning van zijn vader zit.

De film Artemis Fowl is gebaseerd op de jeugdboeken over Artemis Fowl van de Ierse schrijver Eoin Colfer. In de film is Ferdia Shaw te zien als Artemis Fowl, een tienergenie die afkomstig is uit een familie van criminele meesterbreinen die op zoek is naar zijn vermiste vader. Ook Oscarwinnaar Judi Dench is naast Josh Gad en Colin Farrell te zien in de film.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Cover van 'Artemis Fowl' via Filmdepot
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Disney+Artemis Fowl (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten