Elke dag een gratis film kijken op Pathé Thuis

Elke dag een gratis film kijken op Pathé Thuis
6 april 2020 om 09:27

Vanaf vandaag (6 april) tot en met dinsdag 28 april geeft Pathé Thuis elke dag een film cadeau in verband met het sluiten van de bioscopen vanwege het coronavirus. Onder de drieëntwintig films zitten in ieder geval Rambo: Last Blood (2019), Huisvrouwen bestaan niet (2017) en Midway (2019).

Via socialmediakanalen van Pathé en Pathé Thuis wordt elke dag om 9.00 een unieke code gedeeld die te gebruiken is tot 23.59. De enige vereiste is het aanmaken van een Pathé Thuis-account. Na het activeren van de code is er dertig dagen de tijd om de film werkelijk te kijken. Het zal gaan om films uit allerlei genres. Er komen actiefilms, familiefilms, thrillers en romkoms online en zo is er voor ieder wat wils.

Mocht je toch behoefte hebben aan nog meer films, dan zijn er op Pathé Thuis enkele splinternieuwe films in hun aanbod te vinden die nog draaiden toen Pathé haar deuren moest sluiten. Zo zijn The Invisible Man (2020), Emma (2020) en Suriname (2020) nu al op het platform te bekijken en komt vanaf 16 april DC Comics titel Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020) bij.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten