Timothée Chalamet en Armie Hammer keren terug voor 'Call Me by Your Name'-sequel

Timothée Chalamet en Armie Hammer keren terug voor 'Call Me by Your Name'-sequel
6 april 2020 om 10:30

Timothée Chalamet, Armie Hammer en andere castleden uit Call Me by Your Name (2017) komen terug voor het vervolg, onthulde regisseur Luca Guadagnino in een interview met de Italiaanse krant La Repubblica.

Er is nog niet veel bekend over de nieuwe film, maar afgelopen jaar verscheen op de roman Call Me by Your Name van André Aciman een vervolg genaamd Find Me. Hier komen dezelfde personages in terug, maar het verhaal speelt tien jaar later. Het is daarom nog de vraag of dat het boek gevolgd zal worden of niet.

In het interview geeft Guadagnino aan dat hij de samenwerking met Timothée Chalamet, Armie Hammer, Esther Garrel en de rest van de cast erg waardeerde en “iedereen zal in de nieuwe film zitten”.

Chalamet speelt Elio Perlman, een 17-jarige die bij zijn ouders op het platteland van Italië woont. Hij ontmoet daar Oliver, gespeeld door Hammer, die Elio’s vader helpt. In ruil daarvoor logeert Oliver bij de Perlmans en kan hij in zijn vrije tijd aan zijn boek werken. In de loop van de zomer groeien Elio en Oliver naar elkaar toe en ontwikkelen ze een romantische relatie. Stuhlbarg speelt Elio's vader en Garrel speelt Marzia, een vriendin van Elio.

Guadagnino gaf ook aan dat de ontwikkelingen van de film stilliggen in verband met het coronavirus.

Voor het coronavirus was ik naar de Verenigde Staten om een scenarioschrijver te ontmoeten waar ik erg van hou, wiens naam ik niet wil zeggen, om over het tweede deel te praten. Helaas moesten we het in de wacht zetten.

Call Me by Your Name verdiende vier Oscarnominaties, waaronder beste film en beste acteur voor Chalamet. Scriptschrijver James Ivory won de prijs voor het beste aangepaste scenario. Ivory had eerder al aangegeven niet terug te keren voor de sequel en gaf ook aan het überhaupt geen goed idee te vinden om een sequel te maken.

Call Me by Your Name (2017)
7.9
De zeventienjarige Elio (Timothée Chalamet) brengt samen met zijn ouders de zomer door op het Italiaanse platteland.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Call Me by Your Name' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsCall Me by Your Name (2017)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten