Potterheads opgelet: vanavond kun je meedoen aan een online Harry Potter-quiz

Potterheads opgelet: vanavond kun je meedoen aan een online Harry Potter-quiz
9 april 2020 om 10:43

Pubquiz-organisator Upbeatles heeft iets leuks bedacht voor alle thuiszitters. Om 20.00 uur vanavond kun je meedoen aan een Harry Potter-quiz via een livestream. Weet jij alles over de films en boeken of ben je een echte dreuzel?

Je kunt in je eentje of met een groep meedoen, alles wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding, een scherm met geluid (dus een laptop of televisie) én een scherm om de antwoorden op in te vullen (bijvoorbeeld je smartphone). Om 20.00 uur zet Upbeatles de Google antwoordformulieren hier online.

Upbeatles waarschuwt op de Facebookpagina van het evenement – waar al ruim 1.000 mensen op ‘aanwezig’ staan – dat niet zomaar iedereen mee zal kunnen doen aan de quiz.

Deze quiz is voor de échte Potterheads. Heb je de acht films 'wel eens' gezien, dan kom je waarschijnlijk niet ver. Daar zijn we gewoon heel eerlijk in, om teleurstelling of reacties als 'pff, veel te moeilijk!' te voorkomen.

Als je met een team meedoet hoeft maar één iemand het formulier in te vullen, ook herhaalt Upbeatles de voorschriften van het RIVM om niet met groepen samen voor een scherm te verzamelen. Meedoen is gratis, maar als je echt genoten hebt van de quiz kun je een donatie voor Upbeatles achterlaten.

Kan je vanavond niet? Niet getreurd. Zaterdag 11 april organiseert Upbeatles nog een quiz: De Op Je Scherm Pubquiz.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Harry Potter and the Philosopher's Stone' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Algemeen Films

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten