'Friends'-actrice Lisa Kudrow voegt zich bij cast van Netflix-serie 'Space Force'

'Friends'-actrice Lisa Kudrow voegt zich bij cast van Netflix-serie 'Space Force'
9 april 2020 om 09:46

Netflix is druk bezig met hun nieuwste komedieserie Space Force (2020– ). Lisa Kudrow, beter bekend als Phoebe van Friends (1994–2004), voegt zich bij de cast en kruipt in de huid van de stoere Maggie Naird.

Schrijver van de hitserie The Office (2005–2013), Greg Daniels, staat aan het roer van het nieuwe Netflix-project. Oud-collega Steve Carell (Michael Scott in The Office) heeft de hoofdrol in Space Force te pakken. Nu voegen ze dus ook Lisa Kudrow toe aan de cast. Met zulke komedieveteranen kan het bijna niet misgaan.

Space Force is net als The Office een komedie die zich afspeelt op de werkvloer. Dit keer niet op die van een papierbedrijf, maar van het leger die een speciale divisie voor in de ruimte moet opstellen. Het gerucht gaat dat het idee is gebaseerd op Donald Trumps besluit om een space force op te stellen.

Generaal Mark Naird (Steve Carell) wordt verrast door het verzoek om een zesde divisie voor het leger op te stellen: Space Force. Ietwat sceptisch verhuist hij samen met zijn gezin naar Colorado waar hij met wetenschappers en ruimtevaarders in opdracht van het Witte Huis opnieuw Amerikanen op de maan moet zien te krijgen.

Kudrow kruipt in de rol van Maggie Naird, de vrouw van generaal Mark. Ze is zelf lid van de Air Force maar heeft jarenlang haar eigen carrière op een laag pitje gezet voor haar man. Nu hij de grootste opdracht van zijn leven krijgt vaart Maggie een andere koers.

Het gerucht gaat dat de castleden een recordbedrag per aflevering gaan verdienen, in ieder geval meer dan 1 miljoen dollar. Space Force staat vanaf vrijdag 29 mei op Netflix.

Space Force (2020– )
Generaal Mark Naird (Steve Carell) wordt verrast door het verzoek om een zesde divisie voor het leger op te stellen, genaamd Space Force.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Space Force' via Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixSpace Force (2020– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten