Trailer van misdaaddrama 'I Care a Lot' met Rosamund Pike nu te zien

Trailer van misdaaddrama 'I Care a Lot' met Rosamund Pike nu te zien
18 januari 2021 om 17:13

De eerste trailer van het komische misdaaddrama I Care a Lot (2020) is nu te zien. De film gaat over succesvolle zakenvrouw Marla Grayson, die haar geld verdient door op te treden als wettelijk voogd voor mensen op leeftijd die hun eigen financiën niet meer kunnen doen. Haar tactiek werkt uitstekend, maar voor hoe lang?

Het is een goede business, het beheren van andermans financiën. Zeker als die anderen eigenlijk niet zo goed snappen wat je precies met al hun geld doet. Marla Grayson, gespeeld door Rosamund Pike, wordt er ontzettend rijk mee. Ze laat de wet in haar voordeel werken, en in het nadeel van haar klanten.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb

Maar zo'n succesvolle bubbel, die spat natuurlijk op een zeker moment uiteen. Als Grayson in contact komt met Cherry, een schijnbaar ideale nieuwe klant, ontdekt ze dat schijn soms bedriegt. Terwijl ze stug probeert haar succesvolle leven vol te houden en door te zetten, jaagt ze steeds meer mensen tegen haar in het harnas. En dat komt haar duur te staan…

Kijk de trailer van de film hier:

I Care A Lot was te zien op TIFF, het internationale filmfestival van Toronto, en op het Film Fest Gent. De film is geregisseerd door J. Blakeson, en naast Pike spelen ook Eiza González en Peter Dinklage een hoofdrol.

I Care a Lot (2020)
6.2
De succesvolle Marla Grayson (Rosamund Pike) is een wettelijke voogd voor bejaarden, die zelf niet langer in staat zijn om hun eigen financiën te beheren.

I Care a Lot is vanaf donderdag 25 februari 2021 in de bioscoop te zien.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'I Care a Lot' via Filmdepot
Tekst: Bron

Meer over:

Video's Films BioscoopI Care a Lot (2020)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws