De top 10 populairste films & series nu op Netflix

De top 10 populairste films & series nu op Netflix
20 januari 2021 om 14:44

Wekelijks informeren wij je over de beste nieuwe films en series op Netflix. Daarnaast houden we je op de hoogte van de populairste titels. In dit overzicht zie je welke tien films en welke tien series het meeste bekeken worden door Netflix-gebruikers.

Hieronder zijn de populairste films en series van vandaag vermeld. Deze week behaalt de gloednieuwe Original-sciencefictionfilm Outside the Wire (2021) de eerste plaats, met Anthony Mackie die een android speelt. Ook is de actiethriller Line of Duty (2019) populair, die sinds vorige week op Netflix is te zien. Door de populariteit van Lupin (2020– ) scoort deze week ook de film Demain tout commence (2016) erg hoog, met Omar Sy in de hoofdrol.

In de lijst van populairste series op Netflix staat deze week nog steeds de nieuwe dramaserie Lupin (2020– ) bovenaan, over Assane Diop (Omar Sy) die zich voor een overval laat inspireren door een detectiveroman. Ook is nog altijd het kostuumdrama Bridgerton (2020– ) populair en is de serie deze week te vinden op de tweede plaats. Netflix hintte eerder vandaag naar groot nieuws over Bridgerton, waarschijnlijk kondigen ze later deze week een tweede seizoen aan.

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 5.4
  Kijk op Netflix • Als dronepiloot Harp (Damson Idris) weigert bevelen op te volgen, valt hij in ongenade en wordt hij naar een dodelijke gemilitariseerde zone gestuurd.
 2. 4.7
  Kijk op Netflix • Nadat buitenaardse vijanden de superhelden van de aarde hebben ontvoerd, moeten hun kinderen op bevel van de overheid onderduiken op een geheime locatie.
 3. 5.3
  Kijk op Netflix • Politieagent Frank Penny is op zoek naar verlossing en zet alles op alles wanneer de 11-jarige dochter van de politiechef wordt ontvoerd.
 4. 7.4
  Kijk op Netflix • Samuel (Omar Sy) leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden.
 5. 5.1
  Kijk op Netflix • Een onhandige ooievaar bezorgt de schattige baby Panda op het verkeerde adres. Beer, Eland, Tijger en Konijn vangen baby Panda op, en beginnen aan een spannende tocht om Panda veilig thuis te brengen.
 6. 6.6
  Kijk op Netflix • Tijdens een recessie komt een goedkope, krachtige drug tevoorschijn, die een door racisme aangewakkerde morele paniek aanwakkert.
 7. 5.5
  Kijk op Netflix • Vicenza is 18 jaar en is opgegroeid in een hippiegemeenschap. Hier heerst volledige harmonie en Vicenza's leven is perfect, behalve dan dat ze niet weet wie haar vader is.
 8. 6.2
  Kijk op Netflix • Josh is een overwerkte manager van een luxe appartementencomplex, die samen met de rest van het personeel al het geld uit hun pensioenfonds is kwijtgeraakt aan een Wall Street fraudeur.
 9. 7.1
  Kijk op Netflix • Na een tragische thuisbevalling ontspoort een vrouw in diepe rouw, waardoor ze steeds verder verwijderd raakt van haar partner en familie.
 10. 6.3
  Kijk op Netflix • 'The Boss Baby' is een verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een onbetrouwbare verteller, een fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 7.6
  Kijk op Netflix • Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd.
 2. 7.3
  Kijk op Netflix • De serie 'Bridgerton' is gebaseerd op de populaire boekenreeks en volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton op hun zoektocht naar liefde.
 3. 7.5
  Kijk op Netflix • Onder de zonovergoten glamour van 1985 schuilt in LA een meedogenloze kwaadaardige seriemoordenaar. In dit waargebeurde misdaadverhaal zullen twee detectives niet rusten tot ze hem pakken.
 4. 5.7
  Kijk op Netflix • 'Bling Empire' volgt een rijke groep Aziatische en Aziatisch Amerikaanse vrienden (en vijanden) in Los Angeles waarvan de nachten gevuld zijn met fantastische feesten en dure aankopen.
 5. 7.9
  Kijk op Netflix • Schattige katjes, grappig geknutsel en kleurrijke magie. Beleef geanimeerde avonturen samen met kattenliefhebster Gabby en haar maatje Pandy Poek.
 6. 8.6
  Kijk op Netflix • De achtjarige wees Beth Harmon is rustig, chagrijnig en ogenschijnlijk onopvallend. Totdat ze haar eerste potje gaat schaken.
 7. 7.2
  Kijk op Netflix • In 'Disenchantment' in het middeleeuws koninkrijk 'Dreamland', moet de eigenzinnige prinses Bean haar prinsessentaken verrichten, terwijl ze liever leuke dingen doet zoals drinken.
 8. 8.4
  Kijk op Netflix • 'Modern Family' volgt de families van Jay Pritchett, zijn dochter Claire Dunphy en zijn zoon Mitchell Pritchett.
 9. 6.2
  Kijk op Netflix • Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.
 10. 8.7
  Kijk op Netflix • 'The Crown' is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen en volgt de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20e eeuw vorm hebben gegeven.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Outside the Wire' via Jonathan Prime / Netflix

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws