Magische serie 'Fate: The Winx Saga' nu te zien op Netflix

Magische serie 'Fate: The Winx Saga' nu te zien op Netflix
22 januari 2021 om 09:27

Vanaf vandaag kun je op Netflix genieten van de magische serie Fate: The Winx Saga (2020– ), een live-actionadaptatie van de Nickelodeon-serie Winx Club (2004– ).

Bloom (Abigail Cowen) gaat naar de magische school Alfea in de 'Andere Wereld' waar ze alles leert over haar feeënkrachten. Zo leert ze dat de magie verbonden is aan emotie en iemand krachtiger kan zijn als de emotie sterker is. De fee ontdekt echter al snel dat de school en de magische wereld een duistere geschiedenis met zich meedragen.

Bekijk hier de trailer van Fate: The Winx Saga:

De nieuwe Netflix-serie is gemaakt door Brian Young, die eerder ook aan The Vampire Diaries (2009–2017) werkte. De hoofdrollen worden gespeeld door Abigail Cowen, Danny Griffin, Hannah van der Westhuysen, Elisha Applebaum, Freddie Thorp en Precious Mustapha.

Fate: The Winx Saga is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Fate: The Winx Saga (2020– )
6.9
'Fate: The Winx Club Saga' is het coming-of-ageverhaal van vijf elfjes op Alfea, een magische kostschool in de bovennatuurlijke wereld.

Beeld: Still 'Fate: The Winx Saga' via TMDb

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsFate: The Winx Saga (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws