Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week
23 januari 2021 om 14:58

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast de gloednieuwe Original-dramaserie Fate: The Winx Saga (2020– ) voegt Netflix ook nieuwe afleveringen toe van Suits (2011–2019) en is seizoen 4 te zien van de Franse serie Dix Pour Cent (2015– ). In de lijst hieronder tonen we je de beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.5

  Suits (2011–2019)

  Seizoen 8, 6 afleveringen
  Kijk op Netflix • 'Suits' volgt de vroegtijdige, maar briljante schoolverlater Mike Ross (Patrick J. Adams) die zonder diploma bij een sollicitatiegesprek terechtkomt met Harvey Specter (Gabriel Macht), een van de beste advocaten in New York.
 2. 8.3

  Dix Pour Cent (2015– )

  Seizoen 4, 6 afleveringen
  Kijk op Netflix • Na een onverwachte crisis doen agenten van een bekend agentschap in Parijs hun uiterste best om hun beroemde cliënten tevreden te houden en hun bedrijf te redden.
 3. 7.7

  Busted! (2018–2021)

  Seizoen 3, 8 afleveringen
  Kijk op Netflix • In 'Busted!' lossen zeven speurneuzen iedere aflevering verschillende mysteries op en komen ze steeds dichter bij het antwoord op de grote vraag:
 4. 7.4
  Kijk op Netflix • Zes tieners die een nieuw avonturenpark aan de andere kant van Isla Nublar mogen bezoeken, moeten samenwerken om te overleven wanneer dinosaurussen het eiland verwoesten.
 5. 7.4
  Kijk op Netflix • Twee zeer verschillende vrouwen vormen een eigenaardige familie als ze ontdekken dat hun 6-maanden oude kinderen bij de geboorte per ongeluk zijn verwisseld.

Nieuwe afleveringen

Deze week ging daarnaast ook het nieuwe seizoen van Riverdale (2017– ) van start. Elke donderdag verschijnt een nieuwe aflevering van seizoen 5 op Netflix.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws