Filmen 'Euphoria' seizoen 2 start in maart en de afleveringen moeten later in 2021 uitkomen

Filmen 'Euphoria' seizoen 2 start in maart en de afleveringen moeten later in 2021 uitkomen
23 januari 2021 om 13:02

Sam Levinson maakte in 'IndieWire's Filmmaker Toolkit'-podcast bekend dat het de bedoeling is om seizoen 2 van Euphoria (2019– ) in maart te schieten. Als het coronavirus geen roet in het eten gooit moeten de afleveringen ook al dit jaar uitkomen.

Euphoria (2019– )
8.4
'Euphoria' vertelt het verhaal van de 17-jarige Rue, die na een overdosis haar zomer doorbrengt in rehab maar terugkeert naar school zonder enige intentie om clean te blijven.

Als de productie werkelijk in maart van start gaat, is dat precies een jaar later dan de planning was. Vorig jaar maart zouden de opnames starten toen alles stilgelegd werd vanwege het coronavirus. Dat betekende echter niet dat Levinson niets te doen had. Hij maakte in de tussentijd met Euphoria-ster Zendaya de aankomende film Malcolm & Marie (2021). Ook maakte het gehele team wel twee speciale afleveringen die de tijd tussen het eerste en het tweede seizoen overbruggen.

Euphoria is een geprezen serie over het personage Rue (Zendaya) die om moet gaan met haar verslaving. Zendaya kreeg voor haar rol een Emmy voor Beste Actrice in een Dramaserie en werd daarmee de jongste winnaar ooit in die categorie. Ook won de serie een Emmy voor make-up en voor originele muziek.

Euphoria is te zien via Ziggo. Malcolm & Marie is vanaf 5 februari te zien op Netflix. Naast Zendaya zal daarin ook John David Washington (Tenet (2020)) te zien zijn.

Malcolm & Marie (2021)
6.7
Malcolm en Marie zijn een stel dat net een filmpremière heeft bezocht. Onderweg naar huis babbelen ze over van alles en nog wat, tot ze aan de praat raken over hun voormalige partners.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Euphoria' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand SeriesEuphoria (2019– )

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws