'A Quiet Place Part II' uitgesteld van april naar september

'A Quiet Place Part II' uitgesteld van april naar september
23 januari 2021 om 10:45

Na het uitstel van MGM van de nieuwste James Bond No Time to Die (2021) en meerdere films van Sony moet ook A Quiet Place Part II (2021) er opnieuw aan geloven. De vierde mogelijke releasedatum van de film is nu vastgesteld op 17 september (in Nederland waarschijnlijk op donderdag 16 september).

A Quiet Place Part II (2021)
7.3
Na de gebeurtenissen thuis, wordt de familie Abbott nu geconfronteerd met de verschrikkingen van de buitenwereld.

In eerste instantie zou het vervolg op A Quiet Place (2018) afgelopen maart uitkomen, maar het was een van de eerste blockbusters waarvan de releasedatum verplaatst werd. Nu het aantal coronagevallen in de VS toe blijft nemen en er ook een besmettelijkere variant de ronde doet, is het niet verrassend dat films opnieuw uitgesteld worden.

Hoewel Paramount afgelopen jaar een aantal films heeft verkocht aan streamingdiensten, zoals The Trial of the Chicago 7 (2020) aan Netflix en Coming 2 America (2020) aan Amazon, is het nog steeds de bedoeling om A Quiet Place Part II exclusief in de bioscopen uit te brengen.

Op dit moment zijn de eerste grote titels die uit moeten komen Black Widow (2021) en Fast & Furious 9 (2021) in mei. En omdat de Nederlandse bioscopen gesloten zijn, is in Amerika Wonder Woman 1984 (2020) al in première gegaan, maar zal die hier nog zijn release moeten beleven wanneer de bioscopen weer geopend worden.

Wonder Woman 1984 (2020)
5.4
We maken een sprong naar de jaren 80 voor Wonder Womans volgende avontuur waarin ze tegenover twee geheel nieuwe vijanden staat:

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'A Quiet Place Part II' via Filmdepot
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsA Quiet Place Part II (2021)

Lees ook:

Meer bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws