Nieuw op Netflix: deel 2 van 'Suits' seizoen 8

Nieuw op Netflix: deel 2 van 'Suits' seizoen 8
23 januari 2021 om 09:47

Netflix voegt vandaag nieuwe afleveringen toe van Suits (2011–2019). Fans kunnen daardoor eindelijk genieten van het einde van seizoen 8. Hierin barst een heuse oorlog los tussen Samantha (Katherine Heigl) en Alex (Dulé Hill), die allebei strijden om partner te worden.

Vorig jaar verschenen al de eerste tien afleveringen van seizoen 8. Hierin kregen we aantal nieuwe gezichten te zien die voor een nieuwe dynamiek zorgden in het langlopende verhaal. Opnieuw proberen tegenstanders van het advocatenkantoor Harvey en co onderuit te halen, daarbij wordt hij bijgestaan door Louis Litt (Rick Hoffman), Donna (Sarah Rafferty) en Robert Zane (Wendell Pierce).

Bekijk hier de trailer van het gehele achtste seizoen van Suits:

De advocatenserie werd eerder ook al verlengd met een negende seizoen, wat tevens het slotseizoen zal zijn. Niemand minder dan Meghan Markle zal hierin een korte comeback maken als Rachel Zane. De opnames zijn hiervan inmiddels afgerond, zo kondigde een aantal castleden al in 2019 aan op Instagram. Wanneer het laatste seizoen in Nederland op Netflix verschijnt, is nog niet bekend.

Deel 2 van Suits seizoen 8 is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Suits (2011–2019)
8.5
'Suits' volgt de vroegtijdige, maar briljante schoolverlater Mike Ross (Patrick J. Adams) die zonder diploma bij een sollicitatiegesprek terechtkomt met Harvey Specter (Gabriel Macht), een van de beste advocaten in New York.

Beeld: Still 'Suits' via TMDb

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsSuits (2011–2019)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws