Netflix verlengt realityserie 'Too Hot to Handle' met twee seizoenen

Netflix verlengt realityserie 'Too Hot to Handle' met twee seizoenen
27 januari 2021 om 14:25

Netflix heeft twee nieuwe seizoenen besteld van het realityprogramma Too Hot to Handle (2020), ook wel de Netflix-versie van Temptation Island (2002– ). De serie ondergaat echter wel een aantal veranderingen; zo verplaatsen ze naar een nieuwe locatie.

Ted Sarandos van Netflix noemde Too Hot to Handle eerder al "het grootste spelprogramma ooit". Niet gek dus dat Netflix de serie verlengd. Het nieuws liet iets langer op zich wachten doordat de streamingdienst eerst moest uitzoeken of ze wel tijdens de coronacrisis opnames kunnen maken.

Too Hot to Handle (2020)
4.5
Sexy vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Ze gaan de uitdaging aan om geen seks te hebben en 100.000 dollar te winnen.

Hoewel het eerste seizoen werd opgenomen in Mexico, vertrekt de productie dit keer naar de Turks- en Caicoseilanden, die deel uitmaken van de Antillen. Ook is productiebedrijf Fremantle UK aangesteld om Talkback te helpen bij de twee seizoenen.

Het eerste seizoen kwam uit in april vorig jaar. De twee nieuwe seizoenen volgen dezelfde opzet: een stel vrijgezellen wordt naar een exotische plek gebracht waar ze de liefde hopen te vinden, maar het is verboden om te zoenen, seks te hebben en zichzelf te bevredigen. Bij elke fout gaat de geldprijs omlaag.

Bekijk hier de trailer van Too Hot to Handle seizoen 1:

Beeld: Still 'Too Hot to Handle' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixToo Hot to Handle (2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws