De top 10 populairste films & series nu op Netflix

De top 10 populairste films & series nu op Netflix
27 januari 2021 om 14:54

Wekelijks informeren wij je over de beste nieuwe films en series op Netflix. Daarnaast houden we je op de hoogte van de populairste titels. In dit overzicht zie je welke tien films en welke tien series het meeste bekeken worden door Netflix-gebruikers.

Hieronder zijn de populairste films en series van vandaag vermeld. Deze week behaalt de gloednieuwe actiefilm Jiu Jitsu (2020) met Nicolas Cage de eerste plaats, die sinds deze week op de streamingdienst staat. Ook is de nieuwe Original-film The White Tiger (2021) populair, over een ambitieuze chauffeur die zijn verstand en sluwheid gebruikt om uit de armoede te komen.

In de lijst van populairste series op Netflix stoot deze week de gloednieuwe serie Fate: The Winx Saga (2020– ) de populaire titels Lupin (2020– ) en Bridgerton (2020– ) van de troon. De nieuwe serie is een live-actionremake van de Nickelodeon-serie Winx Club (2004– ) en vertelt het verhaal over fee Bloom (Abigail Cowen). Ook worden de series Snowpiercer (2020– ) en Suits (2011–2019) weer massaal bekeken door de nieuwe afleveringen die Netflix onlangs toevoegde.

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 2.9
  Kijk op Netflix • Een groep van deskundige Jiu Jitsu-strijders wordt elke zes jaar geconfronteerd met buitenaardse indringers in een gevecht om de Aarde.
 2. 7.2
  Kijk op Netflix • De ambitieuze chauffeur (Adarsh Gourav) van een rijk Indiaas stel (Priyanka Chopra Jonas en Rajkummar Rao) gebruikt zijn verstand en sluwheid om uit de armoede te komen en een ondernemer te worden.
 3. 5.4
  Kijk op Netflix • Als dronepiloot Harp (Damson Idris) weigert bevelen op te volgen, valt hij in ongenade en wordt hij naar een dodelijke gemilitariseerde zone gestuurd.
 4. 4.7
  Kijk op Netflix • Nadat buitenaardse vijanden de superhelden van de aarde hebben ontvoerd, moeten hun kinderen op bevel van de overheid onderduiken op een geheime locatie.
 5. 6.1
  Kijk op Netflix • Wanneer zijn ouders overlijden wordt Lewis naar zijn oom Jonathan gestuurd in een krakend oud huis met een mysterieuze tikkende klok.
 6. 5.4
  Kijk op Netflix • Ellen is blind geworden nadat ze bruut is aangevallen door een onbekende aanvaller. Sindsdien heeft ze zichzelf opgesloten in haar appartement en woont en werkt ze vanuit huis.
 7. 7.4
  Kijk op Netflix • Samuel (Omar Sy) leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden.
 8. 7.2
  Kijk op Netflix • 'Bandersnatch' speelt zich af in 1984 en vertelt het verhaal van een jonge programmeur die van een fantasieroman een spel maakt.
 9. 6.2
  Kijk op Netflix • Een edelman die het welzijn van zijn volk belangrijker vindt dan de bevelen van zijn keizer, wordt gedood. Zijn ridders zinnen op wraak.
 10. 6.3
  Kijk op Netflix • 'The Boss Baby' is een verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een onbetrouwbare verteller, een fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 6.9
  Kijk op Netflix • 'Fate: The Winx Club Saga' is het coming-of-ageverhaal van vijf elfjes op Alfea, een magische kostschool in de bovennatuurlijke wereld.
 2. 7.6
  Kijk op Netflix • Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd.
 3. 7.3
  Kijk op Netflix • De serie 'Bridgerton' is gebaseerd op de populaire boekenreeks en volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton op hun zoektocht naar liefde.
 4. 6.8
  Kijk op Netflix • Zeven jaar nadat de wereld in een bevroren woestenij is veranderd, verblijven alle overlevenden aan boord van de enorme Snowpiercer.
 5. 8.5
  Kijk op Netflix • 'Suits' volgt de vroegtijdige, maar briljante schoolverlater Mike Ross (Patrick J. Adams) die zonder diploma bij een sollicitatiegesprek terechtkomt met Harvey Specter (Gabriel Macht), een van de beste advocaten in New York.
 6. 8.6
  Kijk op Netflix • De achtjarige wees Beth Harmon is rustig, chagrijnig en ogenschijnlijk onopvallend. Totdat ze haar eerste potje gaat schaken.
 7. 7.9
  Kijk op Netflix • Schattige katjes, grappig geknutsel en kleurrijke magie. Beleef geanimeerde avonturen samen met kattenliefhebster Gabby en haar maatje Pandy Poek.
 8. 6.2
  Kijk op Netflix • Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.
 9. 6.7
  Kijk op Netflix • Spionagewerk is een serieuze zaak. Mettertijd zijn de tools en technologieën die ervoor zijn ontwikkeld, net zo belangrijk geworden als de spionnen zelf.
 10. 7.4
  Kijk op Netflix • Zes tieners die een nieuw avonturenpark aan de andere kant van Isla Nublar mogen bezoeken, moeten samenwerken om te overleven wanneer dinosaurussen het eiland verwoesten.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws