Opnames van 'The Eternal Daughter' met Tilda Swinton afgerond tijdens lockdown

Opnames van 'The Eternal Daughter' met Tilda Swinton afgerond tijdens lockdown
28 januari 2021 om 11:50

Er is een nieuwe film met Oscarwinnaar Tilda Swinton in de maak, en de opnames zijn zelfs al afgerond! De mysterieuze dramafilm The Eternal Daughter (2021) is tijdens de lockdown opgenomen in Wales en is op dit moment in postproductie.

De film is door Martin Scorsese geproduceerd, in samenwerking met Element Pictures. Element Pictures produceerde de afgelopen tijd ook hitserie Normal People (2020), Oscarwinnende film The Favourite (2018) en Golden Globe winnaar Room (2015).

The Eternal Daughter wordt geregisseerd door Joanna Hogg en is een spookverhaal over een dochter van middelbare leeftijd en haar bejaarde moeder. De twee moeten een aantal lang verborgen gebleven geheimen onder ogen zien wanneer ze terugkeren naar hun vroegere familiehuis, een oud groot landhuis dat inmiddels een vervallen huis vol mysterie is geworden.

The Eternal Daughter (2021)
Een spookverhaal over een dochter van middelbare leeftijd en haar bejaarde moeder die lang verborgen gebleven geheimen onder ogen moeten zien wanneer ze terugkeren naar hun vroegere familiehuis, een oud groot landhuis, dat inmiddels een vervallen huis vol mysterie is geworden.

Swinton en Hogg werkten al eerder samen voor dramafilm The Souvenir (2019), en zijn op dit moment ook bezig met The Souvenir Part 2. Part 2 gaat naar verwachting dit jaar in première. The Eternal Daughter zal waarschijnlijk ook dit jaar verschijnen, maar wanneer precies is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Memoria' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities FilmsThe Eternal Daughter (2021)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws