Animatiefilm 'Rumble' uitgesteld tot 2022

Animatiefilm 'Rumble' uitgesteld tot 2022
28 januari 2021 om 12:38

Paramount stelt de release van animatiefilm Rumble (2022) wederom uit. Pas in februari 2022 kunnen we genieten van de geanimeerde wereld waarin monsterworstelen een zeer populaire sport is en monsters worden gezien als steratleten.

De animatiefilm zou oorspronkelijk in de zomer van 2020 uitkomen. De studio besloot deze toen uit te stellen naar januari dit jaar, maar ook dat durfde Paramount toch niet aan en koos een nieuwe releasedatum in mei. Om dit keer het zekere voor het onzekere te nemen − en de releasedatum niet steeds met een paar maanden op te schuiven − is Rumble nu verplaatst naar februari 2022.

Een flink uitstel dus en wederom een teleurstelling voor bioscopen; ook in Nederland hebben de bioscopen nieuwe films nodig zodra zij weer open mogen. Voorlopig zijn Wonder Woman 1984 (2020) en De slag om de Schelde (2020) de eerstvolgende nieuwe films die in première gaan, namelijk op 10 februari als de lockdown dan wordt versoepeld.

Rumble (2022)
'Rumble' speelt zich af in een wereld waar monsterworstelen een zeer populaire sport is en monsters worden gezien als steratleten.

Rumble vertelt het verhaal van de tiener Winnie (ingesproken door Geraldine Viswanathan) die in de voetsporen van haar vader hoopt te treden en een worstelcoach wil worden. Maar haar leerling, de zachtaardige monster Steve (Will Arnett), heeft nog een lange weg te gaan voordat hij kampioen kan worden.

Bekijk hier de trailer van Rumble:

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Rumble' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsRumble (2022)

Lees ook:

Meer bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws