Tom Waes: 'Het derde seizoen van 'Undercover' is vanaf september te zien'

Tom Waes: 'Het derde seizoen van 'Undercover' is vanaf september te zien'
28 januari 2021 om 11:20

Het derde seizoen van Netflix-serie Undercover (2019– ) is vanaf september te zien. Dat heeft heeft acteur Tom Waes woensdagavond verteld bij RTL Boulevard. De opnames van de Nederlands-Vlaamse serie gingen aflopen najaar van start.

Waes speelt in de serie undercoveragent Bob Lemmens, een van de hoofdpersonen. Lemmens infiltreert in het criminele milieu om zo het netwerk drugscrimineel Ferry Bouman op te kunnen rollen. Ferry wordt gespeeld door Frank Lammers, en ook Anna Drijver, Elise Schaap en Manou Kersting spelen mee in de serie.

Naast een derde seizoen is er ook een film over het personage Ferry Bouman in de maak. De opnames van Ferry zijn eind 2020 afgerond. Wanneer de film verschijnt is nog niet bekend.

In de uitzending van RTL Boulevard vertelde Waes dat hij niet jaloers was op het feit dat het personage van Lammers een eigen film heeft. Hij liet weten dat er in België ook plannen zijn om iets met zijn personage op poten te zetten.

Undercover (2019– )
7.9
Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland.

De eerste twee seizoenen van Undercover zijn nu te zien op Netflix. Het derde seizoen verschijnt in september.

Beeld: Still 'Undercover' via TMDb
Tekst: RTL Boulevard

Meer over:

Video on demand Series NetflixUndercover (2019– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws