Mila Kunis heeft rol in Netflix-film 'Luckiest Girl Alive'

Mila Kunis heeft rol in Netflix-film 'Luckiest Girl Alive'

Mila Kunis heeft een rol in de aankomende Netflix-film Luckiest Girl Alive (2022). Mike Barker regisseert en het script is geschreven door Jessica Knoll, die ook het boek schreef waarop de film gebaseerd wordt.

Luckiest Girl Alive vertelt het verhaal van Ani FaNelli. Ze is een slimme New Yorker die alles perfect voor elkaar heeft: ze heeft een baan bij een bekend glossy magazine, een kledingcollectie waar je u tegen zegt en binnenkort geeft ze het ja-woord bij wat een sprookjeshuwelijk moet worden. Dat plan gaat echter niet door als een regisseur van een crimedocumentaire haar uitnodigt om haar verhaal te doen over een schokkend incident dat plaatsvond toen ze nog maar een tiener was. De confrontatie met haar duistere verleden zorgt ervoor dat ze de grip op haar zorgvuldig opgebouwde leven verliest.

Regisseur Barker werkte eerder mee aan The Handmaid's Tale en Fargo waarvoor hij afleveringen regisseerde. Voor Knoll is het haar eerste keer als scriptschrijver. Mila Kunis was het meest recent te zien in Tate Taylors Breaking News in Yuba County (2021).

Wanneer Luckiest Girl Alive te zien moet zijn, is nog niet bekend.

Luckiest Girl Alive (2022)
6.4
Een vrouw uit New York lijkt de touwtjes in handen te hebben, maar als ze een trauma uit haar verleden moet confronteren valt haar zorgvuldig opgebouwde leven uit elkaar.
Beeld: Still 'Jupiter Ascending' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films Video on demand NetflixLuckiest Girl Alive (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws