Guy Ritchie regisseert 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare'

Guy Ritchie regisseert 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare'
23 februari 2021 om 11:17

Guy Ritchie gaat aan de slag met een film die wordt omschreven als een mix van The Dirty Dozen (1967) en Inglourious Basterds (2009). The Ministry of Ungentlemanly Warfare is een spionagethriller die speelt tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Dat Ritchie zich bij de film voegt, zorgt voor een frisse kijk op een project. De film is gebaseerd op een boek dat het verhaal vertelt van een groep criminelen en mensen die buiten de maatschappij staan en die door Winston Churchill ingezet worden om de nazi's in Europa en Afrika te verslaan. Toen Paramount de rechten van het boek kocht, werd er gedacht dat het project de basis van een franchise kan vormen, omdat er veel missies zijn die de moeite van het verfilmen waard zijn.

Guy Ritchie staat bekend om zijn scherpe en humoristische actiethrillers zoals Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998), The Man from U.N.C.L.E. (2015) en meest recent The Gentlemen (2019). Daarnaast maakte hij Sherlock Holmes (2009), bracht hij een nieuwe kijk op Engelse mythen met King Arthur: Legend of the Sword (2017) en regisseerde hij de live-action versie van Aladdin (2019).

Wanneer het filmen begint en wanneer de film in bioscopen moet draaien, is nog niet bekend.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare
Vertelt het verhaal van hoe Winston Churchill, als hij met zijn rug tegen de muur staat door de nazi's, een black-ops-team creëerde dat op de vijand kon worden losgelaten terwijl hij zelf het bestaan ervan kon ontkennen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Gentlemen' via Filmdepot
Tekst: Bron

Meer over:

Films AlgemeenThe Ministry of Ungentlemanly Warfare

Lees ook:

Meer films

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws