Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week
27 februari 2021 om 14:33

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast de gloednieuwe docuserie Age of Samurai: Battle for Japan (2021) voegt Netflix ook een nieuwe komische dramaserie toe: Ginny & Georgia (2020– ), over een bijzondere moeder-dochterrelatie. In de lijst hieronder tonen we je de beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan Ă©Ă©n of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 7.6

  Lovestruck in the City (2020–2021)

  drama / romantiek
  Nieuw! Seizoen 1, 12 afleveringen
  Kijk op Netflix • Een gepassioneerde architect verliest na een strandromance zijn hart aan een onafhankelijke vrouw en probeert haar terug te vinden in de straten van Seoul.
 2. 7.4

  Ginny & Georgia (2020– )

  komedie / drama • Sarah Lampert
  Nieuw! Seizoen 1, 10 afleveringen
  Kijk op Netflix • Na jaren op de vlucht geweest te zijn, zoeken een moeder en haar tienerdochter nu een normaal leven, maar het verleden van de moeder bedreigt hun nieuwe manier van leven.
 3. 7.4

  Age of Samurai: Battle for Japan (2021)

  documentaire / historisch
  Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
  Kijk op Netflix • 'Age of Samurai: Battle for Japan' volgt het verhaal van Date Masamune. Een beruchte Samurai die 400 jaar geleden streed in Japan.
 4. 7.4

  Tiger & Bunny (2011)

  animatie / actie
  Nieuw! Seizoen 1, 25 afleveringen
  Kijk op Netflix • In een op New York geïnspireerde stad die wordt beschermd door NEXT, een groep superhelden, moet veteraan Wild Tiger gedwongen samenwerken met rookie Barnaby Brooks Jr.
 5. 7.2

  A Love So Beautiful (2020–2021)

  komedie / romantiek
  Nieuw! Seizoen 1, 24 afleveringen
  Kijk op Netflix • De relatie van een verliefde tiener met haar buurjongen transformeert naarmate ze volwassen wordt en doorkrijgt dat liefde ook moeilijkheden met zich meebrengt.

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verscheen deze week weer een nieuwe aflevering van Snowpiercer (2020– ) seizoen 2 en van Riverdale (2017– ) seizoen 5.

 • Snowpiercer (2020– )
  6.9

  Snowpiercer (2020– )

  actie / drama • Graeme Manson en Josh Friedman
  Met Jennifer Connelly en Daveed Diggs
  Kijk op Netflix • Zeven jaar nadat de wereld in een bevroren woestenij is veranderd, verblijven alle overlevenden aan boord van de enorme Snowpiercer.
 • Riverdale (2017– )
  6.9

  Riverdale (2017– )

  misdaad / drama • Roberto Aguirre-Sacasa
  Met K.J. Apa en Lili Reinhart
  Kijk op Netflix • 'Riverdale' volgt het leven van Archie Andrews (K.J. Apa) in het stadje Riverdale en de geheimen die schuilen achter het perfecte plaatje dat het stadje uitstraalt.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws