Elisabeth Moss is klaar voor de strijd in de grimmige teaser van 'The Handmaid's Tale' seizoen 4

Elisabeth Moss is klaar voor de strijd in de grimmige teaser van 'The Handmaid's Tale' seizoen 4
27 februari 2021 om 13:19

De veelgeprezen serie The Handmaid's Tale (2017– ) keert terug met een vierde seizoen. Met vijftien gewonnen Emmy's is het nieuwe seizoen er een om naar uit te kijken. Hulu heeft een teaser onthuld waarin te zien is hoe Elisabeth Moss als June zich voorbereid op het gevecht voor vrijheid.

Het vorige seizoen eindigde met June die vocht voor haar leven nadat ze vele kinderen van Gilead vrijgelaten had. Dat leverde haar een kogel in haar schouder op, maar het was al wel duidelijk dat ze het zou overleven. In het nieuwe seizoen pakt June de strijd weer op en komt ze uiteraard voor nieuwe onverwachte en gevaarlijke obstakels te staan. Haar gedrevenheid om het recht te laten zegevieren zorgt ervoor dat haar relaties soms onder druk komen te staan. Kijk de grimmige teaser hieronder:

The Handmaid's Tale seizoen 4 is vanaf 28 april op Hulu te zien. Aangezien Videoland in Nederland de rechten van de eerdere drie seizoenen heeft, is het waarschijnlijk dat daar ook seizoen 4 te zien zal zijn dit jaar. Ook is er al zeker dat dit niet het laatste seizoen is en dat we in ieder geval nog van de serie mogen genieten met seizoen 5 in 2022.

The Handmaid's Tale (2017– )
8.4

The Handmaid's Tale (2017– )

drama / sciencefiction • Bruce Miller
Met Elisabeth Moss en Max Minghella
In het voormalige Verenigde Staten, de Republiek Gilead, heerst in de nabije toekomst een theocratisch schrikbewind gebaseerd op een fundamentalistische uitleg van het oude Testament waar alle rechten van vrouwen zijn afgeschaft.

Beeld: Still 'The Handmaid's Tale' via TMDb

Meer over:

Series Video on demand Video's VideolandThe Handmaid's Tale (2017– )

Lees ook:

Meer Videoland

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws