Animeserie van 'The Terminator' in de maak bij Netflix met 'The Batman'-schrijver

Animeserie van 'The Terminator' in de maak bij Netflix met 'The Batman'-schrijver
27 februari 2021 om 12:39

Netflix en Skydance werken samen met het Japanse productiebedrijf I.G. om een animeserie te maken van James Camerons klassieker The Terminator (1984).

The Terminator startte als een low-budget B-film met Arnold Schwarzenegger en werd geregisseerd door Cameron. Het concept van de robot die de wereld moet redden sloeg aan en werd een echte hit toen het vervolg Terminator 2: Judgment Day (1991) uitkwam. Er zijn in totaal zes films in de franchise verschenen, de laatste was Terminator: Dark Fate (2019).

The Terminator (1984)
8.0
In 2029 wordt de Aarde gedomineerd door supercomputers, die vastbesloten zijn om het menselijk ras uit te roeien!

Het is nog niet bekend waar het verhaal over zal gaan, maar Mattson Tomlin die het script schrijft, staat bekend om zijn grootse en duistere concepten:

Iedereen die mijn schrijven kent, weet dat ik geloof in het nemen van grote stappen en het raken van het hart van mensen. Ik ben vereerd dat Netflix en Skydance me de kans hebben gegeven om Terminator te benaderen op een manier die conventies doorbreekt, verwachtingen omverwerpt en echt durf toont.

Tomlin brak door met zijn scripts voor Project Power (2020) en The Batman (2022). Binnenkort komt daarnaast nog Little Fish (2020) uit en zijn comicadaptaties Fear Agent en Memetic in de maak.

Wanneer de animeserie moet verschijnen is nog niet bekend.

Beeld: Still 'The Terminator' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Algemeen Series Video on demand NetflixThe Terminator (1984)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws