Netflix deelt eerste teaser van spannende fantasieserie 'Shadow and Bone'

Netflix deelt eerste teaser van spannende fantasieserie 'Shadow and Bone'
26 februari 2021 om 17:39

Netflix heeft zojuist de allereerste teaser van de spannende dramaserie Shadow and Bone (2021– ) gedeeld. De serie, die gebaseerd is op de succesvolle Grisha Trilogie van Leigh Bardugo, is vanaf april te zien op het platform.

In Shadow and Bone volgen we kaartenmaker Alina. Ze leeft in een verscheurd land: het was ooit één geheel, maar wordt nu in tweeën gesplitst door de 'Shadow Fold'. Die strook duisternis zit vol met gevaarlijke monsters en wordt als ondoordringbaar beschouwd. Maar Alina weet toch aan de andere kant terecht te komen. Kijk de teaser van de serie hier:

Eenmaal aan de andere kant van de duisternis is Alina het middelpunt van de aandacht. Wat is er onderweg gebeurd, en hoe heeft ze de tocht kunnen overleven? Als Alina met haar bijzondere krachten kon oversteken, kan ze dan misschien het land wel bevrijden?

De serie is gemaakt door Eric Heisserer, in samenwerking met Bardugo, de auteur van het originele verhaal. De twee lieten eerder al weten dat de serie zich niet helemaal aan het verhaal van de boeken zal houden, maar dat de sfeer en de wereld waarin het verhaal zich afspeelt wel hetzelfde zal zijn.

Shadow and Bone (2021– )

Shadow and Bone (2021– )

actie / drama
Met Freddy Carter en Jessie Mei Li
In een opgesplitste wereld ontdekt de jonge soldaat Alina een kracht die haar land, Kingdom of Ravka, weer bij elkaar zou kunnen brengen.

Shadow and Bone is vanaf 23 april te zien op Netflix.

Beeld: Poster 'Shadow and Bone' via TMDb
Tekst: Netflix

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sShadow and Bone (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws