Nieuw op Netflix: de 5 beste films van vandaag

Nieuw op Netflix: de 5 beste films van vandaag
1 maart 2021 om 09:34

Netflix trapt de nieuwe maand vandaag af met het toevoegen van een reeks nieuwe films. Het aanbod van de streamingdienst is met 9 films uitgebreid. Om de keuze voor jou nĂłg makkelijker te maken, lichten we hieronder de 5 beste films voor je uit die vandaag zijn toegevoegd.

Onze favoriet is de Vlaamse dramafilm All of Us (2019). Daarnaast zijn nu ook het komediedrama Men, Women & Children (2014) en Oscarwinnaar No Country for Old Men (2007) te zien. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix.

Benieuwd naar de beste films en series op Netflix? Bekijk dan onze toplijsten via Beste films op Netflix en Beste series op Netflix.

 1. 8.1

  No Country for Old Men (2007)

  misdaad / thriller • Ethan Coen en Joel Coen
  Met Tommy Lee Jones en Javier Bardem
  Kijk op Netflix • De Texaanse redneck Llewelyn Moss (Josh Brolin) ontdekt in de woestijn de overblijfselen van een misgelopen drugsdeal.
 2. 7.4

  Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

  actie / avontuur • Brad Bird
  Met Tom Cruise en Simon Pegg
  Kijk op Netflix • In dit vierde deel wordt de organisatie Impossible Mission Force (IMF) ervan verdacht betrokken te zijn bij een internationaal terroristisch complot en op non-actief gezet.
 3. 7.3

  All of Us (2019)

  drama • Willem Wallyn
  Nieuw! 
  Kijk op Netflix • Het verhaal van huisvrouw Cathy, die nog maar enkele maanden te leven heeft. Ze komt terecht in een zelfhulpgroep van terminale patiënten die geleid wordt door therapeute Els, die zelf in volle midlifecrisis zit.
 4. 6.9

  Biggie: I Got a Story to Tell (2021)

  documentaire / biografie • Emmett Malloy
  Nieuw! 
  Kijk op Netflix • Christopher Wallace, die we beter kennen onder zijn artiestennaam The Notorious B.I.G. ofwel Biggie, was en is een icoon in de wereld van hiphop.
 5. 6.7

  Men, Women & Children (2014)

  komedie / drama • Jason Reitman
  Nieuw! 
  Kijk op Netflix • Een groep middelbare scholieren en hun ouders met allerlei problemen. Ze proberen om te gaan met de vele manieren waarop het internet hun relaties, de vorm van communicatie, hun zelfbeeld en hun liefdesleven heeft veranderd.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan al het nieuwe aanbod dat op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws