Nieuwe Nederlandse komedieserie 'TRECX' van de makers van 'Jiskefet' nu te zien op Amazon Prime Video

Nieuwe Nederlandse komedieserie 'TRECX' van de makers van 'Jiskefet' nu te zien op Amazon Prime Video
1 maart 2021 om 17:42

De gloednieuwe Nederlandse komedieserie TRECX (2021– ) is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video. Het satirische en aburdistische programma is gemaakt door de makers van Jiskefet (1990–2005) en het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen.

De serie heeft geen eenduidig plot, maar bestaat uit korte sketches en groepsscènes, aangevuld met sitcom-achtige elementen. De chaotische trailer geeft ons een uitstekend beeld van wat we ongeveer van TRECX kunnen verwachten:

In de trailer komen al veel bekende gezichten voorbij. Michiel Romeyn en Herman Koch kennen we natuurlijk van het legendarische Jiskefet, maar ook Jim Deddes, Arjan Ederveen, Olivia Lonsdale, Bo Maerten, Ruben van der Meer, Huub Smit, Yannick Jozefzoon, Sigrid ten Napel, Nadja HĂĽpscher, Barry Hay, Gilles Biesheuvel en Peter van de Witte spelen mee in de serie.

De serie wordt geproduceerd door Romeyn, in samenwerking met productiehuis NewBe.

TRECX (2021– )
7.2

TRECX (2021– )

komedie
Met Arjan Ederveen en Bo Maerten
'TRECX' is een absurdistische satirische komedieserie met een frisse, moderne blik. Het geheel is een mengeling van kleinere groepsscènes en spannende, filmische sketches – soms gebracht als terugkerende miniseries met sitcom-elementen.

TRECX is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video, en je kunt daar ook alle seizoenen van Jiskefet vinden. Het volledige aanbod van Amazon Prime Video vind je hier.

Beeld: Still 'TRECX' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Meer over:

Series Video on demand Amazon Prime Video VOD-tips Prime Video-tipsTRECX (2021– )

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws