Leerzame kinderserie 'Wafeltje en Mochi' met Michelle Obama vanaf vandaag te zien op Netflix

Leerzame kinderserie 'Wafeltje en Mochi' met Michelle Obama vanaf vandaag te zien op Netflix
16 maart 2021 om 08:29

De nieuwe kinderserie Wafeltje en Mochi (2021– ) is vanaf vandaag te zien op Netflix. De serie gaat over twee beste vrienden die ervan dromen om chefkok te worden, maar weten niet hoe ze dat aan moeten pakken. Dus gaan ze, met hulp van niemand minder dan Michelle Obama, op een leerzame culinaire wereldreis.

Obama speelt in de serie een supermarktmanager. Wafeltje en Mochi, twee vrienden uit het vriesvak, dromen van een carrière als chefkok. Maar alles wat ze maken, is van ijs gemaakt omdat ze niks anders kennen. Hun kersverse manager weet daar wel wat op, en stuurt ze op een leerzame ontdekkingstocht. Kijk de trailer van de serie hier:

Met hulp van een magisch vliegend winkelwagentje gaan de twee op pad, en ontdekken ze nieuwe ingrediënten en verschillende wereldkeukens. Ze komen terecht bij restaurants, boerderijen en huishoudens en worden overal met open armen ontvangen. Samen met gerenomeerde chefs, thuiskoks, kinderen en beroemdheden gaan ze aan de slag. Ze koken ze allerlei verschillende gerechten en maken tegelijkertijd veel nieuwe vrienden.

Wafeltje en Mochi is gemaakt door het team dat ook Salt Fat Acid Heat (2018), Chef's Table (2015– ) en Ugly Delicious (2018– ) produceerde. Af en toe komt er in de kinderserie ook een bekend gezicht uit een van de eerdere shows voorbij. De stemmen van Wafeltje en Mochi zijn ingesproken door Michelle Zamora en Russ Walko, en naast supermarktmanager was Obama ook uitvoerend producent.

Wafeltje en Mochi (2021– )
7.6

Wafeltje en Mochi (2021– )

familie
Met Diona Elise Burnett en Taleia Gilliam
In deze kinderserie stuurt een eigenaresse van een supermarkt (Michelle Obama) Waffels en Mochi de wijde wereld in omdat de twee beste vrienden maar wat graag chef-kok willen worden.

Wafeltje en Mochi is nu te zien op Netflix. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'Wafeltje en Mochi' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsWafeltje en Mochi (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws