'How to Get Away with Murder'-actrice Katie Findlay voegt zich bij de cast van 'Zoey's Extraordinary Playlist'

'How to Get Away with Murder'-actrice Katie Findlay voegt zich bij de cast van 'Zoey's Extraordinary Playlist'
18 maart 2021 om 16:12

De driehoeksverhouding in Zoey's Extraordinary Playlist (2020– ) staat op het punt om nog een stuk complexer te worden. Katie Findlay is gecast voor de rol van Rose, een nieuwe liefdesinteresse van Max (Skylar Astin).

De actrice die we kennen door haar rol in How to Get Away with Murder (2014–2020) voegt zich tijdens de tweede helft van seizoen 2 bij de cast. De nieuwe afleveringen worden in de VS al eind maart uitgezonden. Het is nog even afwachten wanneer deze ook in Nederland verschijnen. Het eerste deel van seizoen 2 moet hier ook nog uitkomen.

Zoey's Extraordinary Playlist (2020– )
8.1

Zoey's Extraordinary Playlist (2020– )

komedie / drama • Austin Winsberg
Met Jane Levy en Skylar Astin
Na een ongewone gebeurtenis begint Zoey Clarke, een slimme computercoder die zich in San Francisco een weg baant, ineens de diepste verlangens en gedachten van de mensen om haar heen te horen door middel van populaire liedjes.

Findlay kruipt dus in de huid van Rose, een meisje met wie Max vroeger op kamp ging. Hij had toen al een grote crush op haar, maar er gebeurde nooit wat tussen de twee. Nu woont zij in New York maar bezoekt ze San Francisco voor een aantal maanden. Ze werkt namelijk als curator en werkt aan een nieuwe kunstinstallatie in een museum in San Francisco. Ze heeft Max via Instagram in de gaten gehouden en is daardoor op de hoogte van de opening van zijn restaurant Maximo's, waar ze hem weer tegen het lijf loopt.

Findlay speelde Rebecca Sutter in How to Get Away with Murder (2014–2020) en was onlangs te zien in Nancy Drew (2019– ).

Seizoen 1 van Zoey's Extraordinary Playlist is nu te zien op Videoland. Het is nog niet bekend wanneer seizoen 2 verschijnt.

Beeld: Still 'Zoey's Extraordinary Playlist' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand VideolandZoey's Extraordinary Playlist (2020– )

Lees ook:

Meer Videoland

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws