Nieuw op Netflix: Yolanthe Cabau en Jim Bakkum in de romantische komedie 'Just Say Yes'

Nieuw op Netflix: Yolanthe Cabau en Jim Bakkum in de romantische komedie 'Just Say Yes'
2 april 2021 om 07:34

De makers van F*ck de liefde (2019) brengen vandaag hun nieuwste film uit: Just Say Yes (2021). De romantische komedie met Yolanthe Cabau in de hoofdrol is nu te zien op Netflix.

Yolanthe Cabau speelt Lotte, een vrouw die al haar hele leven droomt van haar ideale bruiloft. Haar droom is binnen handbereik, maar spat uiteen als haar verloofde de bruiloft plotseling afblaast. Lotte verblijft bij haar egoïstische zus Estelle (Noortje Herlaar) tot ze haar leven weer op de rit heeft. Ondertussen komt ze haar ex nog dagelijks tegen op de werkvloer. Als dat nog niet erg genoeg is, gaat haar zus ineens trouwen. Gelukkig is daar Chris (Jim Bakkum), die Lotte wil helpen en haar werk een stuk draaglijker maakt.

Bekijk hier de trailer van Just Say Yes:

De romantische komedie is geregisseerd door Appie Boudellah en Aram van de Rest. Naast Cabau en Bakkum zijn ook Noortje Herlaar, Nienke Plas, Kim-Lian van der Meij, Josylvio en Pip Pellens te zien in de film.

Just Say Yes is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix. Of bekijk ook eens onze Top 100 romantische komedies op Netflix.

Just Say Yes (2021)
4.5

Just Say Yes (2021)

komedie / romantiek • Aram van de Rest en Appie Boudellah
Met Yolanthe Cabau en Jim Bakkum
Lotte is haar hele leven al bezig met de invulling van haar ideale bruiloft. Alles heeft ze al uitgedacht, van de locatie tot aan de prachtige trouwjurk van haar oma.
Beeld: Still 'Just Say Yes' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsJust Say Yes (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws