Waargebeurde Britse misdaadserie 'The Serpent' nu te zien op Netflix

Waargebeurde Britse misdaadserie 'The Serpent' nu te zien op Netflix
2 april 2021 om 09:01

The Serpent (2021) vertelt het waargebeurde verhaal van Charles Sobhraj, een meesteroplichter die op de Aziatische 'Hippie Trail' diverse misdaden pleegde met zijn vriendin Marie-Andrée Leclerc. Een Nederlandse diplomaat wist hem op te sporen. De Britse miniserie is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Samen met zijn vriendin en handlanger Marie-Andree Leclerc pleegde oplichter Charles Sobhraj (Tahar Rahim) moorden, en andere misdaden, in Thailand, Nepal en India. De Nederlandse diplomaat Herman Knippenberg (gespeeld door Billy Howle) werkt bij de Nederlandse ambassade in Bangkok en doet een aantal opmerkelijke pogingen om hem aan te klagen. Door Knippenberg wordt Sobhraj één van de meest gezochte mannen door Interpol.

Bekijk hier de trailer van The Serpent:

The Serpent is geregisseerd door Hans Herbots en Tom Shankland en ging begin dit jaar in première op de Britse zender BBC One, waarna het positieve kritieken ontving.

Seizoen 1 van The Serpent bestaat uit acht afleveringen van elk een uur en is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

The Serpent (2021)
7.7

The Serpent (2021)

misdaad / drama
Met Tahar Rahim en Billy Howle
Charles Sobhraj is een man die midden jaren 70 verantwoordelijk zou zijn geweest voor de dood van zo'n 20 jonge Westerse toeristen.
Beeld: Still 'The Serpent' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Serpent (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws