'Zack Snyder's Justice League' verbreekt digitaal record

'Zack Snyder's Justice League' verbreekt digitaal record
6 april 2021 om 12:09

Zack Snyder's Justice League (2021) is officieel de grootste digitale release van Warner Bros. in de Benelux ooit. Inmiddels is de film 23.000 keer online gekocht en zet daarmee een nieuw digitaal record.

In de eerste week werd Zack Snyder's Justice League al meer dan 15.000 keer digitaal gekocht. De DC-film verdubbeld daarmee het aantal van Joker (2019) en is drie keer zoveel bekeken als Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018).

Naast het succes van de film scoort ook de soundtrack in Zack Snyder's Justice League goed, die werd gecomponeerd door de Nederlander Tom Holkenborg (ook wel bekend als Junkie XL). De soundtrack kwam op nummer 1 de iTunes-hitlijst binnen en het album werd op de eerste dag meer dan 1 miljoen keer gestreamd op Spotify.

Zack Snyder's Justice League (2021)
8.1

Zack Snyder's Justice League (2021)

actie / avontuur • Zack Snyder
Met Ben Affleck en Gal Gadot
Vastbesloten om ervoor te zorgen dat Supermans ultieme offer niet voor niets was, werkt Bruce Wayne samen met Diana Prince om zo een ​​team van meta-mensen te rekruteren en de wereld te beschermen tegen een naderende catastrofale dreiging.

Zack Snyder's Justice League is de director's cut van Justice League (2017), waarbij Snyder toen wegens persoonlijke omstandigheden de regie moest overdragen aan Joss Whedon. Fans waren zo teleurgesteld door het resultaat in 2017, dat ze de echte versie van Snyder eisten. Ze werden gehoord en Snyder bracht vorige maand eindelijk zijn vier uur durende versie uit.

De nieuwe versie van de DC-film is nu digitaal te koop, onder andere via Pathé Thuis, Apple TV+, iTunes, Amazon Prime Video, YouTube en Google Play. Vanaf 8 april is de film ook te huur, waardoor je film één keer kunt bekijken voor een lager bedrag.

Holkenborg werkt binnenkort wederom samen met regisseur Zack Snyder voor zijn nieuwe Netflix-film Army of the Dead (2021), die vanaf 21 mei op Netflix is te zien.

Beeld: Still 'Zack Snyder's Justice League' via Warner Home Media
Tekst: Warner Bros. NL

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Pathé ThuisZack Snyder's Justice League (2021)

Lees ook:

Meer Pathé Thuis

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws