Jude Law is Captain Hook op nieuwe setfoto's van Disney-film 'Peter Pan & Wendy'

Jude Law is Captain Hook op nieuwe setfoto's van Disney-film 'Peter Pan & Wendy'
12 april 2021 om 09:06

Een aantal eerste setfoto's van Peter Pan & Wendy, Disney's nieuwe versie van het bekende kinderverhaal, tonen Jude Law als de gevreesde Captain Hook. Law is in de film te zien naast Alexander Molony en Ever Anderson, die de rollen van Peter Pan en Wendy op zich nemen.

Op de foto's zien we Law in zijn piratenkostuum en bijpassende gezichtsbeharing. Helaas is hier nog niet te zien of de kapitein zijn hand mist en wat hij eventueel als vervanger van zijn hand gebruikt − oftewel de bekende haak die naam geeft aan zijn personage.

Gezien de huidige coronamaatregelen waar films nu mee te maken hebben, draagt Law tevens een gezichtsscherm. De opnames vinden plaats zowel in Londen als in Vancouver (Canada), waar Disney met verschillende maatregelen te maken krijgt. Desondanks lijkt de productie op schema te liggen.

De nieuwe live-actionfilm is een verfilming van de klassieker Peter & Wendy van J.M. Barrie uit 1904. Het verhaal kwam al eerder tot leven met Peter Pan (1953), waardoor Peter Pan plots een werelwijde sensatie werd.

Het is nog niet bekend wanneer Peter Pan & Wendy uitkomt. De film zal echter niet in de bioscoop te zien zijn, maar verschijnt direct op Disney+.

Peter Pan & Wendy

Peter Pan & Wendy

avontuur / familie • David Lowery
Met Alexander Molony en Ever Anderson
Liveactionbewerking van het klassieke verhaal van J.M. Barrie over een kwajongen die drie jongelingen rekruteert in Londen om hem te vergezellen op een magisch avontuur naar het betoverde Neverland-eiland.
Beeld: Still 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Video on demand Disney+Peter Pan & Wendy

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws