Spannende actiethriller 'The Marksman' met Liam Neeson komt direct uit op Amazon Prime Video

Spannende actiethriller 'The Marksman' met Liam Neeson komt direct uit op Amazon Prime Video
12 april 2021 om 09:36

Liam Neeson is terug in wederom een spannende actiefilm: The Marksman (2021), over een moordlustig kartel. Amazon Prime Video maakt zojuist bekend dat de nieuwe film niet meer in de bioscoop zal verschijnen, maar dat deze 20 april op de streamingdienst uitkomt. Amazon deelt tevens een gloednieuwe trailer.

Liam Neeson kruipt voor de nieuwe actiethriller in de huid van ex-marinier Jim Hanson, die betrokken raakt bij een kartelgeschil aan de grens tussen de VS en Mexico. Hanson moet een jonge Mexicaanse jongen genaamd Miguel en zijn moeder verdedigen als ze worden achtervolgd door gewelddadige kartelleden.

Bekijk hier de trailer van The Marksman:

De actiethriller is geregisseerd door Robert Lorenz, die eerder Trouble with the Curve (2012) met Clint Eastwood maakte. De eerste trailer kwam al in december vorig jaar uit, aangezien de film met Neeson eigenlijk vanaf afgelopen januari in de bioscoop zou verschijnen. Vanwege het bewogen jaar heeft Amazon inmiddels de rechten opgekocht en brengt de streamingdienst de actiethriller later deze maand uit.

The Marksman is vanaf 20 april te zien op Amazon Prime Video. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die deze maand op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

The Marksman (2021)
5.6

The Marksman (2021)

actie / thriller • Robert Lorenz
Met Liam Neeson en Katheryn Winnick
Op de streng bewaakte grens tussen de US en Mexico gaat Jim Hanson (Liam Neeson) door een moeilijke periode. Zijn geliefde vrouw is enkele maanden eerder overleden en de bank staat op het punt om zijn ranch in beslag te nemen.
Beeld: Still 'The Marksman' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Video on demand Video's Amazon Prime VideoThe Marksman (2021)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws