Nieuw op Netflix: Charlize Theron en James McAvoy in actiethriller 'Atomic Blonde'

Nieuw op Netflix: Charlize Theron en James McAvoy in actiethriller 'Atomic Blonde'
13 april 2021 om 07:53

Oscarwinnares Charlize Theron is vanaf vandaag te zien op Netflix in Atomic Blonde (2017). De streamingdienst voegt vandaag de actiethriller met onder andere James McAvoy toe aan het aanbod.

Vlak voor de val van de Berlijnse muur in 1989 wordt de dodelijke MI6 geheim agente Lorraine Broughton (Charlize Theron) naar het Duitsland van de Koude Oorlog gestuurd om haar contactpersoon David Percival (James McAvoy) te ontmoeten na de moord op een mede-undercoveragent. Lorraine wil een onschatbare lijst van namen van alle Britse spionnen terugvinden, maar moet het opnemen tegen keiharde KGB-agenten en onverbiddelijke handlangers. Wie kan ze onder deze omstandigheden nog vertrouwen, aangezien beide partijen de lijst wanhopig willen hebben?

Bekijk hier de trailer van Atomic Blonde:

Atomic Blonde is geregisseerd door David Leitch, die nu werkt aan de actiefilm Bullet Train met Brad Pitt. De actiefilm met Charlize Theron wordt vaak vergeleken met de John Wick-films qua actie. De actrice ziet een crossover tussen John Wick en Atomic Blonde daarom wel zitten: "Zodra ik gebeld wordt, sta ik klaar".

Atomic Blonde is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix. Of bekijk onze Top 100 beste actiefilms op Netflix.

Atomic Blonde (2017)
6.7

Atomic Blonde (2017)

actie / thriller • David Leitch
Met Charlize Theron en James McAvoy
In 'Atomic Blonde' volgen we in 1989 een dodelijke agent van MI6 (Charlize Theron) in Berlijn, een stad vol verraderlijke dubbelspionnen, waar bovendien een gespannen sfeer hangt vanwege een dreigende revolutie.
Beeld: Still 'Atomic Blonde' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsAtomic Blonde (2017)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws