Genoten van 'Quién Mató a Sara?'? Bekijk dan ook deze 5 mysterieuze series op Netflix

Genoten van 'Quién Mató a Sara?'? Bekijk dan ook deze 5 mysterieuze series op Netflix
13 april 2021 om 06:43

Heb jij ook zo genoten van seizoen 1 van de Mexicaanse serie ¿Quién Mató a Sara? (2021) op Netflix en ben je nu op zoek naar iets vergelijkbaars om de tijd door te komen tot seizoen 2? Met onze serietips zit je binnen no time volledig in een nieuw verhaal. In de lijst hieronder vind je 5 vergelijkbare mysterieuze series die nu op Netflix staan en perfect zijn voor fans van Quién Mató a Sara?.

Andere handige Netflix-pagina's:

5 La casa de las flores

La casa de las flores (2018–2020)
7.7

La casa de las flores (2018–2020)

komedie • Manolo Caro
Met Dario Yazbek Bernal en Verónica Castro
'La casa de las flores' draait om een welgestelde Mexicaanse familie die een prestigieuze bloemenzaak heeft.

Hoewel deze Mexicaanse serie wat meer humor bevat dan Quién Mató a Sara?, draait het hier ook om een geheimzinnige familie die met een mysterieuze dood begint. La casa de las flores volgt een rijke bloemenfamilie die hun leven op zijn kop zien staan wanneer de minnares van de patriarch zich ophangt en een brief achterlaat voor Virginia, de moeder van de familie. Deze tragische gebeurtenis zorgt voor veel spanningen en onthult alles wat de leden van de familie verbergen.

Bekijk hier de trailer van La casa de las flores:

4 Control Z

Control Z (2020– )
6.9

Control Z (2020– )

Miguel García Moreno en Adriana Pelusi
Met Xabiani Ponce de León en Ariana Saavedra
Wanneer een hacker de geheimen van de leerlingen van de gehele middelbare school begint vrij te geven, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía aan het blootleggen van zijn of haar identiteit.

Als je ook zo weg bent van de tieners en de geheimen die de flashbacks in Quién Mató a Sara? onthullen, is de Mexicaanse serie Control Z wellicht geschikt om hierna te kijken. In het tijdperk van sociale netwerken worden studenten van een prestigieuze middelbare school in Mexico geconfronteerd met een gevaarlijke hacker die hun meest intieme geheimen onthult. De oplettende student Sofía zal het onderzoek leiden om een tragedie te voorkomen.

Bekijk hier de trailer van Control Z:

3 Alguien tiene que morir

Alguien tiene que morir (2020)
6.3

Alguien tiene que morir (2020)

misdaad / drama • Manolo Caro
Met Cecilia Suárez en Ernesto Alterio
In het Spanje van de jaren 50 wil een echtpaar dat hun zoon uit Mexico terugkeert om zijn verloofde te ontmoeten.

Alguien tiene que morir is een Spaans-Mexicaanse miniserie over een zoon die terugkeert uit Mexico als ballerino, tot grote schrik van zijn ouders. Zijn vader en moeder willen hem bij terugkomst uit Mexico voorstellen aan zijn verloofde, zo besluiten zij voor hem. Maar als hij terugkeert is hij compleet veranderd. Hij doet nu aan ballet en is ook nog eens niet alleen, hij heeft zijn nieuwe geliefde bij zich, Lázaro. Maar homo zijn in het Spanje van de jaren '50 blijkt nog niet zo gemakkelijk.

Bekijk hier de trailer van Alguien tiene que morir:

2 Il Processo

Il processo (2019)
7.0

Il processo (2019)

misdaad • Alessandro Fabbri
Met Vittoria Puccini en Francesco Scianna
De moord op een tienermeisje heeft gevolgen voor een officier van justitie die verbonden is met het slachtoffer, een advocaat die een zaak zoekt om zijn carrière een boost te geven en een verdachte die zegt dat ze onschuldig is.

Een 18-jarig meisje wordt dood aangetroffen in een ravijn. Wanneer de officier van justitie in deze zaak, Elena Guerra (Vittoria Puccini), haar onderzoek begint, blijkt dat zij meer betrokken is bij de zaak dan ze had verwacht. Ondertussen zoekt een advocaat een nieuwe zaak om zijn carrière een boost te geven en beweert een verdachte dat ze onschuldig is.

Bekijk hier de trailer van Il Processo:

1 Ingobernable

Ingobernable (2017–2018)
7.1

Ingobernable (2017–2018)

misdaad / drama • Rodrigo Ordoñez en Luis Gamboa
Met Kate del Castillo en Eréndira Ibarra
Emilia is de First Lady van Mexico en heeft grote plannen om de omstandigheden voor het land te verbeteren. Ze begint haar vetrouwen in haar echtgenoot, president Diego Nava, te verliezen wat leidt tot een hoogoplopende ruzie en Emilia besluit te vluchten.

Deze mysterieuze Mexicaanse misdaadserie neemt je mee in de Zuid-Amerikaanse politiek met al haar corruptie en banden met de drugskartels. Ingobernable volgt het onderzoek van Emilia Urquiza, de First Lady van Mexico, naar de moord op haar man president Diego Navas. Uiteindelijk wordt ze gedwongen om te vluchten en ontdekt ze donkere geheimen die haar man verborgen probeerde te houden.

Bekijk hier de trailer van Ingobernable:

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk ook eens de beste series op Netflix via: Beste series op Netflix of Beste Mexicaanse series op Netflix. Kijk voor het hele overzicht van nieuwe films en series op Netflix op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Quién Mató a Sara?' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips¿Quién Mató a Sara? (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws