Opnames van 'Friends'-reünie afgerond, releasedatum nog niet bekend

Opnames van 'Friends'-reünie afgerond, releasedatum nog niet bekend

De opnames van de langverwachte Friends (1994–2004)-reünie zijn afgerond. Dat maakt het productieteam van de show enthousiast bekend op sociale media. Het is nog niet bekend wanneer de aflevering te zien zal zijn.

De opnames zijn blijkbaar vlot en zonder al te veel problemen verlopen, want ze begonnen pas vorige week. Maar het is dan ook maar één aflevering. Acteurs die tien jaar lang samen een serie hebben gemaakt werken ongetwijfeld efficiënt samen.

De speciale aflevering zou eigenlijk vorig jaar al opgenomen worden, maar werd net als veel andere producties in verband met de pandemie een aantal keer uitgesteld. In de reünie-aflevering komt de originele cast, bestaande uit Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc en Matthew Perry, weer bij elkaar.

Friends (1994–2004)
8.9
De serie 'Friends' draait om het dagelijks leven van zes vrienden in New York: Rachel Green (Jennifer Aniston), Ross Geller (David Schwimmer), Monica Geller (Courteney Cox), Chandler Bing (Matthew Perry), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) en Phoebe Buffay (Lisa Kudrow).

De special zal in de Verenigde Staten te zien zijn op HBO Max, maar er is nog geen releasedatum bekend gemaakt. Waar en wanneer de special in Nederland te zien zal zijn is ook nog niet duidelijk. Wellicht op Netflix, waar de tien originele seizoenen van de populaire serie te zien zijn.

Beeld: Still 'Friends' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

SeriesFriends (1994–2004)

Meer series

Meer series

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws