Nieuw op Netflix: muziekdocumentaire 'Snelle: Zonder jas naar buiten' over rapper Snelle

Nieuw op Netflix: muziekdocumentaire 'Snelle: Zonder jas naar buiten' over rapper Snelle
16 april 2021 om 07:34

Lars Bos, ook wel bekend als rapper Snelle, is de eerste Nederlandse artiest met een eigen documentaire op Netflix. Snelle: Zonder jas naar buiten (2021) is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst.

De Nederlandse rapper is inmiddels uitgegroeid tot één van de populairste artiesten in Nederland. Snelle: Zonder jas naar buiten volgt hem tijdens de lancering van zijn nieuwe album en hij staat hierin stil bij hoe zijn leven er nu uitziet.

Met deze film wil ik graag een inkijkje geven in mijn leven achter de schermen. Het afgelopen anderhalf jaar is ontzettend snel gegaan en soms besef ik zelf niet eens goed wat me allemaal is overkomen. […] Met hard werken, dingen laten, de juiste mindset en de juiste mensen om je heen is er heel veel mogelijk. Ongeacht wat een ander zegt of vindt. Dat wil ik laten zien.

Rapper Snelle

Bekijk hier de trailer van Snelle: Zonder jas naar buiten:

De muziekdocumentaire is geregisseerd door Anne de Clercq, die eerder de films Jack bestelt een broertje (2015) en Soof 3 (2021) maakte. Naast Maan komen ook Suzan & Freek, Glen Faria, Jebroer, Paul de Munnik en Arno Krabman langs.

Snelle: Zonder jas naar buiten is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix. Of bekijk onze Top 100 beste documentaires op Netflix.

Snelle: Zonder jas naar buiten (2021)
7.0

Snelle: Zonder jas naar buiten (2021)

documentaire / biografie • Anne de Clercq
Met Lars Bos
Deze documentaire volgt Snelle tijdens de lancering van zijn nieuwe album, terwijl hij stilstaat bij hoe zijn leven er nu uitziet.
Beeld: Still 'Snelle: Zonder jas naar buiten' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsSnelle: Zonder jas naar buiten (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws