Zack Snyders 'Batman v Superman: Dawn of Justice' nu te zien op Amazon Prime Video

Zack Snyders 'Batman v Superman: Dawn of Justice' nu te zien op Amazon Prime Video
16 april 2021 om 17:43

Ben je door Zack Snyder's Justice League (2021) weer helemaal into Zack Snyder? Dan hebben we goed nieuws! Zijn actiefilm Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video.

In Batman v Superman: Dawn of Justice is Clark Kent, die we beter kennen als Superman, geen dienaar van de overheid. Sterker nog, overheden overal ter wereld wantrouwen hem en moeten maar weinig van hem hebben. Toch kiest hij ervoor om af te reizen naar Gotham om daar de keiharde confrontatie aan te gaan met Batman. De overheid heeft het op hem gemunt, en Superman helpt ze een handje. Maar terwijl de twee tegen elkaar strijden, verschijnt er een nieuwe bedreiging op het toneel. Een bedreiging die de hele mensheid in gevaar zal brengen.

De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter en Gal Gadot. Ben je benieuwd wat wij van de film vinden? Lees de recensie van onze redacteur hier.

Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)
6.4

Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

actie / fantasy • Zack Snyder
Met Ben Affleck en Henry Cavill
In 'Batman v Superman: Dawn of Justice' is Clark Kent, alias Superman (Henry Cavill) geen dienaar van de overheid.

Batman v Superman: Dawn of Justice is nu te zien op Amazon Prime Video. Je kunt de film ook bekijken via Pathé Thuis of Ziggo On Demand.

Beeld: Still 'Batman v Superman: Dawn of Justice' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Amazon Prime VideoBatman v Superman: Dawn of Justice (2016)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws