Netflix deelt trailer van seizoen 3 van bloedstollend spannende realityserie 'Haunted'

Netflix deelt trailer van seizoen 3 van bloedstollend spannende realityserie 'Haunted'
18 april 2021 om 10:20

Hou je van horrorfilms, maar ook van realityshows? In Haunted (2018– ) komen die twee ogenschijnlijk verschillende werelden samen. De spannende serie vol waargebeurde verhalen krijgt een derde seizoen, en Netflix heeft vannacht de eerste trailer gedeeld.

De engste verhalen zijn vaak de verhalen die waargebeurd blijken te zijn. Niks is griezeliger dan je helemaal inleven in een spannend verhaal, om er dan halverwege achter te komen dat het echt iemand is overkomen. Dat adembenedende gevoel kennen de makers van Haunted, en ze besloten het in de vorm van een show te gieten. Van die show verschijnt volgende maand het derde seizoen. Kijk de trailer hier:

In Haunted vertellen gewone mensen aan hun vrienden, familie en de camera over een angstaanjagende gebeurtenis uit hun verleden. De scènes worden gereconstrueerd en nagespeeld met acteurs, waardoor je de verhalen over geesten, spookhuizen en demonische huisdieren nog intenser beleefd als kijker.

De serie is gemaakt door David Price en Jordan Roberts, en de personages in de navertelde scènes worden gespeeld door onder andere Vanda Chaloupková, Erika Guntherova, Oskar Hes, Michael Pitthan, Daniel Rchichev, Abigail Rice en Kamila Trnková.

Haunted (2018– )
4.6

Haunted (2018– )

horror / reality
Met Vanda Chaloupková en Hana Baronová
In 'Haunted' vertellen gewone mensen aan vrienden en familie angstaanjagende waargebeurde verhalen uit hun verleden, vergezeld van ijzingwekkende nagespeelde reconstructies.

De eerste twee seizoenen van Haunted zijn nu te zien op Netflix. Het derde seizoen verschijnt op 14 mei. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'Haunted' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sHaunted (2018– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws