Nieuwe trailer van zwarte komedie 'Riders of Justice' met Mads Mikkelsen nu te zien

Nieuwe trailer van zwarte komedie 'Riders of Justice' met Mads Mikkelsen nu te zien
18 april 2021 om 17:40

Er is een nieuwe trailer van de komische actiefilm Riders of Justice (2020) van regisseur Anders Thomas Jensen, waarin Mads Mikkelsen de hoofdrol speelt. De film opende afgelopen januari het IFFR en was daar een groot succes.

Riders of Justice gaat over beroepsmilitair Markus. Na een tragisch ongeluk waarbij zijn vrouw overlijdt, keert hij huiswaarts om voor zijn dochter Mathilde te zorgen en zijn verlies te verwerken. Vlak daarna staat er een onbekende man voor zijn deur. Hij heet Otto en is data-analist, en heeft zijn excentrieke collega Lennart en vriend Emmenthaler bij zich. De drie hebben ontdekt dat het ongeval waarbij Markus' vrouw omkwam geen ongeluk was, maar een aanslag. De drie zijn uit op wraak, en maken samen met Markus een plan. Maar zijn zij wel de juiste personen voor deze missie?

Kijk de nieuwe trailer van de spannende zwarte komedie hier:

De film is geregisseerd door Anders Thomas Jensen, die eerder de goed ontvangen films Men & Chicken (2015) en Adams Æbler (2005) maakte. In beide films speelde Mikkelsen ook een belangrijke rol. Naast Mikkelsen spelen in Riders of Justice ook Nikolaj Lie Kaas, Andrea Heick Gadeberg, Lars Brygmann, Nicolas Bro, Gustav Lindh en Roland Møller mee.

Riders of Justice (2020)
7.7

Riders of Justice (2020)

komedie / misdaad • Anders Thomas Jensen
Met Mads Mikkelsen en Nikolaj Lie Kaas
Beroepsmilitair Markus moet noodgedwongen huiswaarts keren om voor zijn dochter Mathilde te zorgen als blijkt dat zijn vrouw om het leven is gekomen tijdens een tragisch treinongeluk.

Riders of Justice was eerder dit jaar de openingsfilm van het International Film Festival Rotterdam en zal in juni vertoond worden tijdens de zomereditie van IFFR. Vanaf donderdag 14 oktober 2021 is de film overal in Nederland in de bioscoop te zien.

Beeld: Still 'Riders of Justice' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopRiders of Justice (2020)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws