Nieuw op Amazon Prime Video: de 5 beste films van deze week

Nieuw op Amazon Prime Video: de 5 beste films van deze week
18 april 2021 om 14:08

Naast weer een nieuwe aflevering van Invincible (2021) voegt Amazon Prime Video deze week ook een reeks nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Amazon Prime Video zijn verschenen. Zo voegden ze onder andere de komische dramafilm Samba (2014) toe, met Omar Sy in de hoofdrol, en is de DC-film Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) met Henry Cavill en Ben Affleck nu te zien.

In de lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Amazon Prime Video zijn verschenen. De meeste films in het overzicht zijn nog nooit eerder op de streamingdienst te zien geweest.

 1. 7.6

  300 (2006)

  actie / oorlog • Zack Snyder
  Met Gerard Butler en Lena Headey
  Kijk op Prime Video • In de Slag bij Thermopylae vochten Koning Leonidas (Gerard Butler) en 300 Spartanen op leven en dood tegen Xerxes en zijn enorme Perzische leger.
 2. 6.8

  The Priest (2021)

  mystery / thriller • Jofin T. Chacko
  Nieuw! 
  Kijk op Prime Video • Een priester en een politieagent proberen een reeks mysterieuze zelfmoorden op te lossen. Terwijl hun onderzoek vordert, ontdekken ze een andere misdaad met nog verder reikende gevolgen...
 3. 6.7

  Samba (2014)

  komedie / drama • Olivier Nakache en Éric Toledano
  Nieuw! 
  Kijk op Prime Video • Samba kwam tien jaar geleden vanuit Senegal naar Frankrijk, waar het ene na het andere rot baantje hem opwachtte.
 4. 6.4

  Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

  actie / fantasy • Zack Snyder
  Nieuw! 
  Kijk op Prime Video • In 'Batman v Superman: Dawn of Justice' is Clark Kent, alias Superman (Henry Cavill) geen dienaar van de overheid.
 5. 5.7

  Favorite Refrain (2014)

  mystery / thriller • Josh Davidson
  Met Joshua Kahn en Alexandra Olsen De Wallau
  Kijk op Prime Video • Een muziekleraar ontdekt een lijk in het bos, wat leidt tot een griezelige reis waarbij hij een mysterieuze groep criminelen tegenkomt die bovennatuurlijke muziek gebruiken om te moorden - en doden weer tot leven te brengen.

Deze films al gezien, of zin in iets anders? Al het nieuwe aanbod op Amazon Prime Video vind je via: Nieuw op Amazon Prime Video. Of bekijk de beste films via: Beste films op Amazon Prime Video.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Amazon Prime Video VOD-tips Prime Video-tips

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws