Netflix kondigt nieuwe sciencefictionserie 'The Imperfects' aan van de makers van 'The Order'

Netflix kondigt nieuwe sciencefictionserie 'The Imperfects' aan van de makers van 'The Order'
19 april 2021 om 13:46

The Order (2019–2020) mag dan gecanceld zijn, Netflix is nog lang niet klaar met de makers van de fantasyserie. Dennis Heaton, Shelley Eriksen en Nomadic Pictures mogen voor de streamingdienst aan de slag met een nieuwe sciencefictionserie: The Imperfects (2021).

In de nieuwe serie verandert een experimentele gentherapie een drietal twintigers in monsters. Ze moeten samenwerken om de verantwoordelijke wetenschapper op te sporen en hem te dwingen hen weer menselijk te maken.

Ook maakt Netflix gelijk de cast bekend. Italia Ricci, bekend van Designated Survivor (2016–2019), speelt Dr. Sydney Burke, een geniale wetenschapper die haar fouten uit het verleden wil herstellen, zowel professioneel als ethisch, door samen met Abbi, Juan en Tilda de wetenschapper op te sporen die verantwoordelijk is voor hun lot.

De twintigers Abbi, Juan en Tilda worden gespeeld door Rhianna Jagpal, bekend van To All the Boys I've Loved Before (2018), Iñaki Godoy, te zien in de Mexicaanse Netflix-serie ¿Quién Mató a Sara? (2021), en Morgan Taylor Campbell, bekend van Zoey's Extraordinary Playlist (2020– ). Terwijl Abbi krachten ontwikkelt waardoor ze iedereen kan controleren, verandert Juan in een gruwelijk monster en krijgt Tilda supergehoor en een dodelijke stem.

Het eerste seizoen van The Imperfects bestaat uit tien afleveringen. Het is nog niet bekend wanneer de opnames starten en wanneer de serie op Netflix verschijnt.

The Imperfects (2021)

The Imperfects (2021)

actie
Met Italia Ricci en Morgan Taylor Campbell
Een experimentele gentherapie verandert een drietal twintigers in monsters. Ze moeten samenwerken om de verantwoordelijke wetenschapper op te sporen en hem te dwingen hen weer menselijk te maken.
Beeld: Still 'The Order' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixThe Imperfects (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws