Spectaculaire trailer van Cannes-openingsfilm 'Annette' met Adam Driver en Marion Cotillard nu te zien

Spectaculaire trailer van Cannes-openingsfilm 'Annette' met Adam Driver en Marion Cotillard nu te zien
19 april 2021 om 16:30

De eerste trailer van de muzikale romantische film Annette (2021) is nu te zien. Vanochtend werd aangekondigd dat de film met Adam Driver, Marion Cottilard en Simon Helberg dit jaar het Filmfestival van Cannes zal openen.

Annette vertelt het verhaal van Henry, een stand-up comedian met een vurige passie voor zijn vak, en Ann, een wereldberoemde operazangeres. In de schijnwerpers zijn ze het perfecte koppel: gezond, gelukkig en glamoureus. De geboorte van hun eerste kind, Annette, een mysterieus meisje met een bijzondere lotsbestemming, verandert hun leven voorgoed.

Kijk de eerste trailer van de film hier:

De soundtrack van de film is gemaakt door de Amerikaanse band Sparks. De muzikanten dachten ook mee met het verhaal, en schreven mee aan het script. De film zal als een soort opera volledig gevuld zijn met muziek, inclusief gezongen teksten. Marius de Vries, bekend van zijn werk aan La La Land (2016), Bohemian Rhapsody (2018) en Moulin Rouge! (2001), is de uitvoerend muziekproducent van Annette.

Aan de filmkant produceren Charles Gillibert, Paul-Dominique Vacharasinthu en Driver. De film wordt geregisseerd door Leos Carax. Het is zijn eerste Engelstalige film. Negen jaar geleden werd zijn fantasiedrama Holy Motors (2012) met gejuich ontvangen op Cannes, dus de verwachtingen voor Annette als openingsfilm zijn dit jaar hoog.

Annette (2021)

Annette (2021)

drama / musical • Leos Carax
Met Adam Driver en Marion Cotillard
Henry, een stand-up-comedian met een vurig gevoel voor humor heeft een relatie met Ann, een zangeres met internationale faam.

Het filmfestival van Cannes vindt begin juli plaats, mits de coronamaatregelen dat toelaten. Naar verwachting zal de film enkele maanden later in de bioscoop te zien zijn.

Beeld: Still 'Marriage Story' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's FilmsAnnette (2021)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws